Babs klinte til ektemann Boris

BERLIN (Dagbladet): Det går både på nevene og lommeboka løs under skilsmisseoppgjøret mellom Barbara (34) og Boris Becker (33). I helga fikk Boris en på tygga da han dukket opp i Florida med gaver til sønnene.

I sju år ble det rødhårede tennisidolet og hans svarte skuespillerkone med kjælenavnet «Babs» regnet som selve idealekteparet. Nå hagler skjellsordene, beskyldningene, søksmål og motsøksmål.

Det står både om foreldreretten til sønnene Noah Gabriel (6) og Elias Balthasar (1) og om millioner - om hundretalls millioner kroner.

Barbara har forskanset seg med sønnene i luksusleiligheten paret har på Fisher Island i Florida. Med amerikansk pass krever hun skilsmisse etter USAs lovgivning. Ifølge tyske aviser kan kravet komme opp i en halv milliard norske kroner. Langt mer enn de snaut 30 millionene Boris ifølge parets ekteskapskontrakt må ut med dersom skilsmissen skjer på tysk.

Like over nyttår blir det avgjort om skilsmissesaken skal gå for en tysk eller amerikansk domstol.

Imens raser spekulasjonene om årsaken til at idealekteskapet havarerte. Boris har fortalt venner at han og Babs ikke har hatt sex de siste par årene. Babs forteller derimot om en notorisk utro Boris.

En russisk modell med fornavnet Angela har hevdet at Boris er far til hennes rødhårede pjokk, angivelig unnfanget på toalettet i et London-diskotek.

Også den fargede tyske rap-stjernen Sabrina Setlur er satt i forbindelse med den tidligere tennisstjernen.

Setlur sier i et intervju med magasinet «Max» at hun godt kan tenke seg et forhold til en gift mann.

VAR GLADE FØR: Nå er Boris og Babs Becker bitre fiender.