Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Baby-lykke for Henrik Ingebrigtsen

Ble far andre juledag.

BABYLYKKE: Henrik Ingebrigtsen ble far for første gang, andre juledag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BABYLYKKE: Henrik Ingebrigtsen ble far for første gang, andre juledag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henrik Ingebrigtsen og samboeren Liva Eie Børkja er blitt foreldre for første gang. Datteren Olivia kom til verden 2. juledag.

Det skriver den norske friidrettsesset på sin Facebook-konto.

- På mandag, midt under stormen, ble jeg og Liva Eie Børkja foreldre til bittelille Olivia. Hun var 49 cm og 3320 gram da hun ble født frisk og rask (?), skriver Ingebrigtsen, ifølge TV 2.

Storebror Ingebrigtsen slet hele forrige sesong med smerter i beina etter å ha slitt med en vond tå. Han ble først operert etter OL i Rio. Tidligere i desember kunne Sandnes-løperen melde om at han for første gang siden januar i fjor kunne trene uten smerter.

«Fremdeles ikke perfekt, men en stor forbedring fra i sommer. Og for første gang siden januar kan jeg lange ut uten smerter. Fantastisk!!», skrev han på sin Instagram-konto.

Broren Filip tok seg av EM-tittelen i Amsterdam i sommer. Henrik tok bronse. Mens Filip ble diskvalifisert fra OL måtte Henrik, med tydelige smerter, se seg klart slått i semifinalen på 1500 meter.

På grunn av tåproblemet måtte han endre på løpesettet sitt. Dette førte igjen til at han fikk problemer med hamstringen. Det var snakk om en kronisk betennelse på baksiden av låret.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!