Babyboom etter Champions-ligg

Fulle fødestuer i Liverpool ni måneder etter.

(Dagbladet.no): Blodet bruste hett i Liverpool 25. mai i fjor, etter at byens røde fotballag hadde slått AC Milan i Champions League-finalen.

Så hett ble det faktisk, at det merkes på byens fødselsavdelinger nå.

For et par uker siden fortalte Liverpool Daily Post at 642 gravide kvinner hadde registrert seg hos Liverpool Women\'s Hospital for fødsler i mars måned, mot 611 året før.

Om de andre fødestuene i regionen har tilsvarende økninger, tilsvarer det omkring 100 fødsler mer enn i mars 2005, konkluderte lokalavisa.

Termin i disse dager

Kanskje ikke et vitenskapelig bevis på at sengestolpene var rødglødende på den helrøde festaftenen, men heldigvis står enkelte fram med sine høyst personlige unnfangelses-historier.

De fleste par som fikk fullklaff i køya natta etter at John Arne Riise ikke klarte å score fra straffemerket, har termin omkring denne helga.

Joel Anthony Mason var en av de raskeste mesterskapsungene. Han kom til verden allerede 16. februar, men de Liverpool-elskende foreldrene er temmelig sikre på at pjokken er en ren konsekvens av straffekonk-seieren over Milan.

GA SEX-LYST: Liverpool-fansen feiret Champions League-seieren i gatene, på pubene og i senga. Foto: Reuters/Scanpix
GA SEX-LYST: Liverpool-fansen feiret Champions League-seieren i gatene, på pubene og i senga. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Fantastisk kveld

- Det var en fantastisk kveld. Da Liverpool lå under, følte jeg for å skru av TVen - jeg var knust. Men de kom tilbake og det var helt herlig, sier pappa Kevin Tremarco (23).

Sammen med barnemoren Clare Mason (22) innledet han feiringen med en drink.

- Vi fant ut et par uker seinere at Clare var gravid, og vi innså at han sannsynligvis ble unnfanget den natta. Det gjør det enda mer spesielt, mener Kevin.