Anna og Emil Jönsson Haag venter barn

Babylykke for svensk skipar

Anna (32) og Emil Jönsson Haag (33) venter barn.

BABYLYKKE: Anna og Emil Jönsson Haag la begge opp etter 17/18-sesongen. Nå venter de barn. Foto: Ulf Palm / TT / NTB scanpix
BABYLYKKE: Anna og Emil Jönsson Haag la begge opp etter 17/18-sesongen. Nå venter de barn. Foto: Ulf Palm / TT / NTB scanpixVis mer

Det svenske skiparet Anna og Emil Jönsson Haag avslører i en video på deres YouTube-kanal at de venter barn.

Paret har termin i oktober.

- Hva har vi begitt oss ut på? I oktober begynner livet. Det er jo det man bruker å si. Eller? Dere får være med på et av de hittil heftigste øyeblikkene i våre liv, skriver paret i beskrivelsen av klippet.

- Men hva skjer i oktober da? Kommer livet til å forandres? Vi har absolutt ingen anelse om hva vi begir oss ut på. Men hvem har egentlig det?

Saken fortsetter under videoen.

Vad har vi givit oss in på?! I oktober börjar livet. Det är ju så man brukar säga. Eller? Ni får hänga med på ett av de hittills häftigaste ögonblicken i vårt liv! Men vad händer i oktober då? Kommer livet förändras? Vi har ABSOLUT ingen aning om vad vi givit oss in på. Men vem har egentligen det? Men lycklig och spända av förväntan - det är vi! Mi... Vis mer

Anna Jönsson Haag forteller at de ikke ville vite kjønnet, og at det får bli en overraskelse i oktober.

Paret møttes på langrennsarenaen og ble et par for ti år siden. De la begge opp for ett år siden, og giftet seg i fjor sommer.

De ble raskt spurt om framtida og eventuelle babyplaner, noe som opprørte Anna Jönsson Haag.

- Da kom spørsmålene med en gang om vi skulle ha barn nå. Jeg blir riktig opprørt over det der. Bare fordi man legger ned elitekarrieren, betyr det ikke at neste steg må være barn, sa hun til Expressen i vinter.

Se dette innlegget på Instagram

❣️Färdigbakat i oktober 😁💯🙏

Et innlegg delt av Emil Jönsson Haag (@emiljonssonhaag)

Paret bekreftet at barn var en del av framtidsplanene, men at ikke var sikre på om de kunne få det.

- Jeg vet at jeg har utsatt kroppen min for utrolig mye påkjenning under min aktive karriere. På grunn av det har jeg ikke alltid hatt regelmessig mensen. Det er virkelig ikke sikkert at jeg kan få barn, sa Anna.

- Det prates alltid mest om tilfeller der alt fungerer og der alt går bra, det heter: «vi valgte å få barn da og da». Men de som har vanskelig for å få barn, de får ikke like mye oppmerksomhet, sa Emil.

Anna Jönsson Haag tok ett OL-gull og tre OL-sølv. Emil Jönsson Haag tok ett OL-sølv og én OL-bronse, og det samme i VM.