Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thomas Bach får Chengryong-medaljen

Bach hylles i Sør-Korea etter OL: Får prestisjetung utmerkelse

IOC-president Thomas Bach er vant med å dele ut medaljer. Nå er det han selv som gjøres stas på.

FÅR UTMERKELSE: Thomas Bach hylles i Sør-Korea etter et vellykket OL. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
FÅR UTMERKELSE: Thomas Bach hylles i Sør-Korea etter et vellykket OL. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach Vis mer

Den sørkoreanske regjeringen har nemlig besluttet at 64-åringen skal tildeles nasjonens Chengryong-medalje for sin rolle i å hjelpe de nylig avsluttede vinterlekene i Pyeongchang med å bli en suksess.

Medaljen Chengryong er den høyeste utmerkelsen som deles ut i sørkoreansk idrett. Den tildeles personer som har bidratt til å forbedre og utvikle samfunnet i et større perspektiv.

Tidligere mottakere av medaljen er blant annet den nederlandske fotballveteranen Guus Hiddink. Han ledet Sør-Korea til semifinale under VM i Japan og Sør-Korea i 2002.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling