Backkrise for Schalke 04

Før møtet med Rosenborg.

Schalke-trener Mirko Slomka har én stor bekymring foran RBK-matchen. Hvem skal spille venstreback?

Førstevalget Christian Pander er skadd. Det samme er den naturlige erstatteren Levan Kobiashvili. I tillegg er uruguayaneren Dario Rodriguez uaktuell på grunn av sykdom i familien.

- Situasjonen er ikke lett. Hovedproblemet er hvem som skal spille venstreback, sa Schalke-trener Mirko Slomka tirsdag.

Søren Larsen og Halil Altintip er også ute. Det uroer Schalke-treneren. Men han kan imidlertid glede seg over at Gerald Asamoah er spilleklar igjen og at formkurven peker oppover (tre strake seirer).

- Målet er å bli toer i gruppen. Jeg er overbevist om at vi vinner i Trondheim, sa Slomka.

Det var grått og trist i trønderhovedstaden tirsdag, men milevis fra norsk vintervær som de europeiske toppklubbene frykter.

- Jeg er glad det ikke er kulde, men en anstendig temperatur, sa Slomka.

Treneruroen preger Rosenborg, men den tidligere Hannover-spilleren ville ikke si noe om det er en fordel å møte et RBK i motgang.

HMM: Schalke 04s trener Mirko Slomka har litt å tenke på dagens før mesterligamøtet med Rosenborg i Trondheim. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
HMM: Schalke 04s trener Mirko Slomka har litt å tenke på dagens før mesterligamøtet med Rosenborg i Trondheim. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

- Det kan jeg svare på etter kampen. Det er viktig å skille liga og cupspill. Det er mange lag som gjør det bra i hjemlig serien, men som svikter i mesterligaen og motsatt, sa Slomka.

(NTB)

Backkrise for Schalke 04