Backveteran sikret Rangers overtidsseier

Zucca poengløs.

POENGLØS: Mats Zuccarello endte poengløs da New York Rangers tok sin tredje strake seier i NHL tirsdag. Backen Kevin Klein ordnet 4-3-seier over New Jersey Devils i forlengningen. Foto: Ed Mulholland / USA TODAY Sports / NTB Scanpix
POENGLØS: Mats Zuccarello endte poengløs da New York Rangers tok sin tredje strake seier i NHL tirsdag. Backen Kevin Klein ordnet 4-3-seier over New Jersey Devils i forlengningen. Foto: Ed Mulholland / USA TODAY Sports / NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello endte poengløs da New York Rangers tok sin tredje strake seier i NHL tirsdag. Backen Kevin Klein ordnet 4-3-seier over New Jersey Devils i forlengningen.

Zuccarello var blant Rangers mest benyttede utespillere med 20.22 minutter på isen. Han noterte tre skudd på mål, men ingen poeng. Nordmannen ble stående med 0 i pluss/minus-statistikken.

Begge lagene visste å utnytte overtallssjansene i tirsdagens kamp. Etter at Rangers hadde tatt ledelsen i overtall, scoret Devils tre ganger med én spiller mer på isen.

John Merrill satte inn 3-1-målet som gjorde at det så mørkt ut for Rangers tidlig i tredje periode. Men Chris Muellers redusering og formsterke Rick Nashs utligning sørget for at kampen gikk til forlengning.

Der var det en forsvarsspiller som ble helten etter 2.42 minutter. Kevin Klein, som har sju sesonger bak seg i NHL, men er ny i Rangers, banket pucken inn etter godt forarbeid av Chris Kreider.

- Å score på overtid er ekstra spesielt. Seieren og måten vi kom tilbake på; det er en veldig sterk gruppe. Det er slike ting som får meg til å smile, og det var helt klart noe spesielt, sa Klein til NHLs nettsted.

Zuccarello og Rangers står nå med tre strake seirer etter de tre stygge tapene for Columbus Blue Jackets, Toronto Maple Leafs og byrival Islanders. Trener Alain Vigneault var storfornøyd med måten laget slo tilbake på i tirsdagens kamp.

- I denne ligaen skjer det ikke veldig ofte at du kommer tilbake. Om du ser på statistikken etter to perioder og et lag har en ledelse, vil jeg si at prosentsjansen er stor for at det beholder den.

- Å komme tilbake etter at de gjorde 3-1 mot et lag som spiller skikkelig solid defensivt, er en god ting for oss, sa Vigneault.

(NTB)