Baddeley leder, men blir jaget av Tiger

I US Open golf før siste dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aaron Baddeley leder US Open i golf før siste dag, men Tiger Woods er favoritt etter sin sterke tredjerunde.

US OPEN, STILLING ETTER 3. RUNDE:

1) Aaron Baddeley, Australia 212 (72-70-70), 2) Tiger Woods, USA 214 (71-74-69), 3) Stephen Ames, Canada 215 (73-69-73), Paul Casey, England 215 (77-66-72), Justin Rose, England 215 (71-71-73) og Bubba Watson, USA 215 (70-71-74), 7) Angel Cabrera, Argentina 216 (69-71-76), Jim Furyk, USA 216 (71-75-70) og Steve Stricker, USA 216 (75-73-68).

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)

Verdenseneren var en av få spillere som gikk lørdagens runde under par.

Baddeley to foran

Hadde det ikke vært for at han fikk dagens eneste bogey på siste hull, mens australske Baddeley noe senere fikk birdie på samme hull, ville de vært i delt ledelse.

Baddeley er to slag foran Woods og tre foran fire andre spillere. Det går mot en spennende sisterunde.

Gode utslag og trygt spill på fairwayene ga Woods en solid runde på en vanskelig bane.

- Jeg fikk ikke en bogey før på siste hull, og det er slik man må spille her. Du må gjøre en god jobb og komme i posisjon til å greie par. Jeg hadde god kontroll i dag, og det kunne vært en veldig god runde. Men greenene på denne banen gjør det vanskelig å greie mange birdies, sa han.

- Det viktigste i dag var å holde avstanden til teten nede. Jeg er med.

I LEDELSEN: Australske Aaron Baddeley slår ut fra bunkeren under årets utgave av US Open i golf, i Pennsylvania, USA. Foto: Matt Sullivan/Reuters/Scanpix
I LEDELSEN: Australske Aaron Baddeley slår ut fra bunkeren under årets utgave av US Open i golf, i Pennsylvania, USA. Foto: Matt Sullivan/Reuters/Scanpix Vis mer

- Erfaring hjelper

Tiger Woods har vunnet to av de tre siste Major-turneringene, og søndag jakter han på sin 13. majortriumf.

- Flere andre ligger godt an, men de fleste av dem kommer til å møte et press og følelser de trolig ikke har opplevd før. Erfaring hjelper. Jeg har vært der, og jeg vet hva som skal til, sa han.

Baddeley er ikke skremt.

- Dette er perfekt. Jeg gleder meg til å gå sammen med ham på sisterunden. Han er verdens beste, og en glede å spille med, sa 26-åringen.

Baddeley har faktisk statistikken på sin side. Tiger Woods har aldri vunnet en major-turnering når han ikke er i ledelse etter tre runder.

(NTB)

Baddeley leder, men blir jaget av Tiger

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer