Supporternes Eliteserie-tips

Både gullkamp og nedrykksstrid i Trondheim

De fleste av Eliteseriens supporterledere er enige. Det blir et lag fra Trondheim både i toppen og bunnen av tabellen denne sesongen.

NYTT GULL?: Flertallet av supporterlederne i Eliteserien tror Rosenborg igjen vil ta gullet denne sesongen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
NYTT GULL?: Flertallet av supporterlederne i Eliteserien tror Rosenborg igjen vil ta gullet denne sesongen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

​​Før starten av Eliteserien på lørdag har Dagbladet kontaktet ledere og talsmenn fra alle supporterklubbene i ligaen. Disse har blitt spurt om hvem de tror vil ta de tre øverste plassene denne sesongen, i tillegg til hvem som kommer til å rykke ned. De har også blitt spurt om hvordan deres eget lag kommer til å gjøre det.

Elleve av de femten supporterlederne som har gitt sine tips til Dagbladet tror Rosenborg tar gullet også i år. De resterende fire nevner også trønderne som et lag som vil kjempe i toppen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer