Både «Jays» og Ezinne vant i lag-EM

- Men toppformen er langt unna, sier Jaysuma Saidy Ndure.

FORNØYD: Jaysuma Ndure Saidy mot Nabe fra Sveits og Izzet Safer fra Tyrkia i lag-EM. Foto: AFP PHOTO/BULENT KILIC
FORNØYD: Jaysuma Ndure Saidy mot Nabe fra Sveits og Izzet Safer fra Tyrkia i lag-EM. Foto: AFP PHOTO/BULENT KILIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ezinne Okparaebo løp inn til 11,48 på kvinnenes 100 meter, mens Jaysuma Saidy Ndure fikk 10,19 i mennenes løp. Det ga full pott og 24 poeng i lag-EM i tyrkiske Izmir.

Verken for «Jays» eller Okparaebo var det rekordforhold, og ingen av dem tenkte særlig på tiden. Lørdag var det om å gjøre å komme først til mål. Ingenting annet betød noe, men de to sprinterne gjorde jobben og vant hver sin klasse uten store problemer.

- Jeg fikk en fantastisk start og er veldig fornøyd med at jeg gjorde jobben for laget og vant denne 100-meteren. De 12 poengene smakte bra, slo Ezinne Okparaebo fast overfor NTB like etter løpet.

- Det var et helt greit løp, men det var ikke noe spesielt løp. Derfor er jeg mest fornøyd med seieren, sa BUL-jenta, som holder den norske rekorden med 11,23 sekunder.

I lett motvind var hun sjanseløs på en slik tid, men hun hadde full kontroll i feltet og vant klart. Rumenske Andreea Ograzeanu på annenplass ble slått med sju hundredeler.

Slitsom uke - Det har vært en slitsom uke for meg. Etter Bislett Games forrige torsdag har jeg følt meg litt nede. Jeg har fortsatt mye trening i kroppen også, men jeg føler jeg fikk tatt ut det jeg var god for under de forholdene som var her på banen i Izmir i dag (lørdag), sa Okparaebo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer