Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Både vi og Vålerenga er bedre enn dette

Sier Doffen - som ikke får spille i kveld.

• Følg kampen direkte kl. 20

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): På grunn av betennelsen i fotbladet klarer Kristofer Hæstad nesten ikke gå. Men han har så lyst til å spille fotballkamper at han i flere serierunder nå har trosset smertene og løpt ut på gresset.

I går fikk han beskjed av det medisinske støtteapparatet om at han ikke burde spille kveldens kamp mot Vålerenga.

- Jeg må jo snart begynne å høre på dem, sa han til Dagbladet no i går ettermiddag.

Da han våknet opp i dag, hadde han fortsatt vondt - men fortsatt også fryktelig lyst til å spille mot laget som vant gullet på målstreken i fjor, og sørget for at Doffen og Start «bare» fikk sølv.

Har bestemt seg

- Egentlig er det helt umulig at jeg spiller. Men jeg har veldig lyst, det er en av de kampene jeg helst vil spille i løpet av sesongen. Så jeg utsetter avgjørelsen så lenge som mulig, sa Doffen i formiddag.

Den avgjørelsen er nå tatt.

FIKK NEI: Kristofer Hæstad håpet i det lengste å få spille mot Vålerenga i kveld, men har fått forbud fra Starts medisinske apparat. Foto: Scanpix
FIKK NEI: Kristofer Hæstad håpet i det lengste å få spille mot Vålerenga i kveld, men har fått forbud fra Starts medisinske apparat. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg spiller ikke i kveld, skriver midtbaneterrieren i en tekstmelding til Dagbladet.no.

Det var en avgjørelse som var tung å ta for Doffen. For han hadde veldig lyst til å hjelpe Start til å klatre på tabellen. En tabellposisjon han ikke hadde forestilt seg før seriestart.

- Jeg tror ikke vi blir liggende der nede for lenge. Jeg hadde ikke trodd dette skulle bli et bunnoppgjør. Begge lagene er for gode til dette, mener han.

- Kan ikke tro vi er så gode

Vålerenga må klare seg uten landslagsspiller Kjetil Wæhler (syk), Morten Berre (strekk) og Ardian Gashi (ankel) i kveld.

- Wæhler har fortsatt feber, og blir ikke med. Hvis vi skulle brukt de to andre, risikerer vi å få mer alvorlige skader på dem, sier Vålerengas medisinske ansvarlige Håkon Schwabe til Dagbladet.no.

Freddy dos Santos, som har spilt i forsvar, på midtbanen og i angrep denne sesongen, innrømmer at det er en uvant situasjon å ligge på bunnen av tabellen.

- Vi kan ikke gå rundt å tro at vi er så veldig gode, når vi ligger helt sist. Vi kan ikke sluntre unna når det gjelder noe nå, sier han til VIF TV.

Mot Lillestrøm sist startet han på topp sammen med Tore André Flo. Det gjør han gjerne igjen.

- Det er gøy å spille spiss, men jeg skulle bare vært litt bedre til det, sier han med et smil.

• Si din mening: Hvordan ender bånnoppgjøret i Kristiansand i kveld?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling