<strong>SCORET:</strong> Mats Zuccarello Aasen scoret da laget hans vant i KHL i dag. 
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret da laget hans vant i KHL i dag. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix Vis mer

Både Zucca og Thoresen på scoringslista i KHL

God norsk dag i Russland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Både Mats Zuccarello Aasen og Patrick Thoresen utmerket seg med mål og vant med hvert sitt lag i ishockeyserien KHL fredag.

Zuccarello sendte Metallurg Magnitogorsk opp i 2-1-ledelse etter 32.18 minutter hjemme mot Avtomobilist Jekaterinburg. Vertene vant slutt kampen 3-1.

25-åringen fikk totalt 18 minutters spilletid på isen. I tillegg til scoringen hadde han tre skudd på mål i midtperioden.

Thoresen scoret det første målet og satte den avgjørende straffen for SKA St. Petersburg i 4-3-seieren borte mot Avangard Omsk.

Nordmannen utlignet til 1-1 etter 13.05 minutter. Målet kom i overtallsspill. Etter tre perioder var stillingen 3-3.

Totalt hadde Thoresen fire skudd på mål i oppgjøret og fikk litt over 19 minutter på isen.

Lars Haugen sto i mål for Dinamo Minsk i 2-3-tapet hjemme mot Bars Kazan. Vertene tok ledelsen, men Haugen og co. klarte ikke å stoppe bortelaget fra å score tre mål i kampen.

Metallurg ligger på fjerdeplass i den østlige avdelingen i KHL. For SKA er det en klar ledelse på topp i vest-avdelingen, mens Dinamo Minsk er nummer åtte på tabellen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer