Badji har beklaget etter raseriskandalen på Lerkendal

- Bra, sier Roald Bruun-Hanssen.

(Dagbladet): Brann-spiller Stehpane Badji nektet å forlate banen etter å ha blitt utvist mot Rosenborg på Lerkendal søndag kveld.

Til slutt måtte trener Rikard Norling inn på gressmatta for å geleide spilleren ut.

Etter kampen sørget Roald Bruun-Hanssen for at senegaleseren gikk ut bakveien, og dermed slapp å møte pressen.

- Bra I dag har Badji, via Branns nettsider, formidlet en beklagelse.

«Mandag morgen beklaget Badji episoden overfor lagkamerater, trenerteam og støtteapparat i Brann. Han formidlet også en beklagelse til klubben og klubbens supportere.» heter det på Brann.no.

- Vi synes det er bra at han beklager. Første oppgave videre blir å sende vår versjon av hendelsesforløpet til Norges Fotballforbund, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til samme nettsted.

Møter pressen Rikard Norling, som altså måtte hente Badji ut fra banen, ga klar beskjed om at oppførselen er uønsket i Brann.

- Fra der jeg står ser jeg uakseptabel oppførsel, sånn oppfører vi oss ikke i Brann. Samtidig vil jeg bruke litt tid på å snakke med dommeren og de andre om hva som faktisk har skjedd, sa han til C More etter kampen

Situasjonen var den andre på kort tid hvor Badji ble rasende etter å ha havnet i dommerens bok. Under cupkampen mot Varegg tidligere i uka måtte han holdes tilbake etter å ha pådratt seg et gult kort. Han ble seinere byttet ut, og utsatt for rasistiske tilrop fra tribunen.

Brann-troppen reiser fra Trondheim nå i formiddag, og Badji kommer til å møte pressen når laget ankommer Brann stadion.