Badous kanonscoring sørget for Glimts femte strake seier

1-0 mot Aalesund.

• Bodø/Glimt - Aalesund 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Bodø/Glimt fortsetter rekka og tok sin femte strake seier da Aalesund i ettermiddag gjestet Bodø.

- Det var deilig. Vi sa i pausa at det gjelder å være tålmodig, så får vi belønning. Det var et flott mål. Men det er ikke den beste kampen vi har spilt, sier trener Jan Halvor Halvorsen til Cmore.

Innledningsvis var det Bodø/Glimt som skapte mest, men kom dog ikke til nevneverdig store sjanser. Men mot slutten av første omgang satte de opp tempoet, og viste gode takter.

De presset og presset, men fikk ingen scoring før pausesignalet gikk.

FEMTE STRAKE: For Bodø/Glimt.


Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
FEMTE STRAKE: For Bodø/Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer

I andre omgang var det derimot Aalesund som startet friskest. Blant annet hadde «Mos» Abdellaoue en kjempesjanse, men klarte ikke sette ballen i mål.

Men Bodø/Glimt fikk fortjent sin scoring. Etter å ha presset Aalesund kunne Badou sette ballen i mål med ei kanonkule på hel volley fra omtrent 16 meter.

- Jeg er veldig glad for at vi tok tre poeng og målet var fint. Jeg er glad både for meg selv og laget. Det er nok et av de fineste målene jeg har scoret, sa Badou til Cmore.

Aalesund ga imidlertid ikke opp, og hadde en ny kjempesjanse bare noen minutter etter Glimt-scoringa. Da ble ballen spilt inn til en Aron Thrandarsson som sto helt alene umarkert foran mål, men islendingen rotet med mottaket og fikk ikke kontroll på ballen.

Trond Olsen prøvde seg med et frekt brassespark to minutter ut i overtiden, men fikk ikke drømmetreff.

Bjørn Helge Riise fikk for øvrig sin debut fra start for Aalesund i dag. Magne Hoseth, som signerte for sunnmøringene tidligere denne uka, var syk og dermed ikke med mot Bodø/Glimt.