Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bækkelaget fortsatt ubeseiret

Bækkelaget leder eliteserien etter en sterk 30-26-seier borte mot FyllingenBergen. De har fått en drømmestart på årets sesong med to seirer og en uavgjort.

SEIER: Bækkelaget slo FyllingenBergen. Dette bildet er fra cupfinalen i fjor. Foto: NTB Scanpix
SEIER: Bækkelaget slo FyllingenBergen. Dette bildet er fra cupfinalen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

FyllingenBergen gikk opp til 1-0 på hjemmebane, men derfra og ut var det Bækkelaget som var sterkest. Oslo-laget ledet 15-10 til pause og var på det meste opp med seks mål (16-10), men FyllingenBergen ga seg ikke uten kamp.

Med seks minutter igjen av kampen reduserte Kjetil Åndal til 24-26. Likevel kom aldri bergenserne nærmere enn to mål. Til slutt vant Bækkelaget 30-26 etter at hjemmelagets Sindre Aho fikk direkte rødt kort med 45 sekunder igjen, på 28-26 til Bækkelaget.

Gjestenes Emil Sundal og Axel Strupstad ble toppscorere, begge med åtte mål.

Seieren til Bækkelaget gjør at de nå har fem poeng etter tre kamper (to seirer, en uavgjort). Det gjør at de topper eliteserien foran Drammen, Kolstad og Elverum, som alle har vunnet sine to første kamper.

FyllingenBergen har ett poeng etter sine første tre kamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling