Bærum-forbannelsen fortsetter

Det er ikke noen nyhet: Men Klanen trives ikke på vestkanten av hovedstaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stabæk - Vålerenga 2-0. Det vil seg ikke for Vålerenga i Bærum. Oslo-laget har ikke slått Stabæk på Nadderud siden 1995. I år ble Bærum-forbannelsen ytterligere forsterket med at 2. divisjonslaget Bærum slo ut Vålerenga av cupen.

- Det er surt og frustrerende å måtte reise her fra Nadderud nok en gang med tap, uten at vi har følelsen av at vi var dårligere enn Stabæk, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til NTB.

I dag var det et mål av Stabæk-stopper André Muri og en overtidsstraffe av Tommy Stenersen som sendte Vålerenga poengløse fra vest til øst i hovedstaden.

For hjemmelaget betyr det alltid noe ekstra å slå Vålerenga. Men sjelden har det vært bedre enn i dag.

- Noen ganger så trenger du poeng for å ta medaljer, andre ganger for å overleve. For oss er det nå en kamp for å overleve, sier Stanæk-assistent Knut Tørum til NRK.

Vålerenga hadde store sjanser på Nadderud. Men enten sto en god Jon Knudsen i veien eller så var stengene på Stabæks side. David Brocken satte ballen i utsiden av stolpen i første omgang, Freddy dos Santos fant tverrliggeren etter pause og Kjetil Rekdal var nære på med et frispark i retning vinkelen kort tid før slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.