Bærum på kvalik i 1. divisjon: Håper å møte Brann

Sikret femteplassen i dag.

BESTE FALL KVALIK: Brann spiller sin nest siste tippeligakamp i kveld. I beste fall havner Bergens-laget på kvalikplassen. I så fall møter de Bærum til kvalifisering, noe Bærum selv håper på.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BESTE FALL KVALIK: Brann spiller sin nest siste tippeligakamp i kveld. I beste fall havner Bergens-laget på kvalikplassen. I så fall møter de Bærum til kvalifisering, noe Bærum selv håper på. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bærum har tatt 1. divisjon med storm. Søndag sikret opprykkslaget en imponerende 5.-plass og kvalifiseringsspill til eliteserien.

Bobby Warshaws sene utligning til 1-1 i den tøffe bortekampen mot Mjøndalen sørget for at Bærum klatret forbi Fredrikstad helt på tampen av årets sesong. Amerikaneren scoret på halv volley fem minutter før slutt.

Dermed slipper Bærum å møte Mjøndalen på nytt i neste helgs opprykkskvalifisering. I stedet skal bæringene ta turen til 4.-plasserte Kristiansund.

- Vi ble tippet ned av nesten alle før sesongen, men jeg visste vi kunne klare dette. Det var vel bare TV 2 som hadde oss over streken. Og Budstikka. Men de ga oss vel et par plasser ekstra fordi vi er lokale, sier trener Morten Tandberg til Budstikka.

Drømmer om Brann Skulle Bærum gå gjennom de to første rundene i kvalifiseringen, håper treneren at Brann blir motstander i siste og avgjørende runde.

- Jeg tar gjerne imot Rikard Norling på Kadettangen. Slik situasjonen er blitt, hadde det vært enormt for oss.

Mjøndalen skal på sin side ta imot FFK, som søndag tapte 0-1 hjemme mot suverene Sandefjord. Buskerudlaget så ut til å gå mot seier etter mål fra Sanel Kapidzic før pause, men Warshaw og Bærum ville det annerledes. Uansett ga ikke utligningen utslag på tabellen for hjemmelaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer