Store cupskreller: Fire eliteserielag utslått av cupen

Bærum sjokkerte VIF. Fire mål på 20 minutter

Vålerenga ledet 2-0 borte mot Bærum i 3. runde i cupen. Så raknet det fullstendig. Totalt fire eliteserielag ble slått ut i cupen i kveld, mens Rosenborg og Odd måtte ut i ekstraomganger.

CUPBOMBE: Vålerenga kollapset mot 2. divisjonslaget Bærum i tredje runde var cupen. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Bærum - Vålerenga 5-3Fram Larvik - Strømsgodset 2-1Tromsdalen - Sarpsborg 08 1-0Strømmen - Lillestrøm 1-0AaFK - Molde 4-0

Vålerenga, Strømsgodset, Sarpsborg 08 og Lillestrøm er utslått av cupen etter tap mot henholdsvis Bærum, Fram Larvik, Tromsdalen og Strømmen i kveld.

Bærum og Fram Larvik spiller i 2. divisjon, mens Tromsdalen er desidert tabelljumbo i OBOS-ligaen med to poeng på 11 kamper. Strømmen er tredje sist i OBOS-ligaen. Disse fire lagene slo likevel ut fire eliteserielag i kveld på imponerende vis.

I tillegg måtte Rosenborg og Odd ut i ekstraomganger mot henholdsvis Ull/Kisa og Sandefjord. Begge klarte så vidt å ta seg videre til 4. runde.

Raknet fullstendig

Ronny Deilas Vålerenga så ut til å ha full kontroll da de ledet 2-0 borte mot Bærum i cupens 3. runde. Aron Dønnum og Chidera Ejuke sørget for en komfortabel VIF-ledelse etter 35 minutter.

Men så raknet det fullstendig for hovedstadsklubben. 2. divisjonslaget kjørte over Vålerenga og snudde kampen helt på hodet med tre mål i løpet av 15 spilleminutter.

Bare på et kvarter snudde Bærum 0-2 til 3-2-ledelse over Vålerenga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer