Bærum-spiller hevder han ble drapstruet etter Hønefoss-kamp

- Det er helt uakseptabelt.

  - JEG BLE DRAPSTRUET:   Emmanuel Amarh (t.h.), her fra tida i Kvik Halden - sier han ble drapstruet i gårsdagens oppgjør mot Hønefoss Foto: Ned Alley / NTB scanpix
- JEG BLE DRAPSTRUET: Emmanuel Amarh (t.h.), her fra tida i Kvik Halden - sier han ble drapstruet i gårsdagens oppgjør mot Hønefoss Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det er Budstikka som i dag skriver at det smalt etter gårsdagens oppgjør mellom Hønefoss og Bærum i Obos-ligaen. Kampen i bunnstriden endte 2-2 etter dramatikk mot slutten av oppgjøret.

Det hadde vært amper stemning på banen mellom Bærum-spiller Emmanuel Amarh og en Hønefoss-spiller, etter at sistnevnte beskyldte en Bærum-spiller for å filme, skriver avisa.

De to bannet og skreik til hverandre, sier Amarh:

- Han sa han skulle vente til etter kampen var slutt og drepe meg, sier Bærum-spilleren til Dagbladet.

Vurderer anmeldelse Han fortsetter:

- Rett etter kampen gikk jeg bort og skulle takke for kampen. For når kampen er over føler jeg man skal legge sånne ting bak seg. Han ville ikke hilse og nektet å takke for kampen.

Amarh forteller at da han gikk inn i garderoben sto Hønefoss-spilleren og ventet på ham i spillertunnelen:

- Til slutt tok han et hardt kvelertak på meg og sa «si fuck you en gang til, så skal jeg drepe deg.» Det er ikke greit etter kampen er slutt, sier Bærum-spilleren.

Da Dagbladet snakket med Amarh mandag var han på vei til trening. Der skulle han i samråd med klubben bestemme hvordan de skulle gå fram i saken:

- Personlig tenker jeg at man ikke skal true folk på liv. En ting er under en kamp, men når han står og venter etter en kamp blir det helt feil. Vi får se om det blir anmeldelse eller ikke, sier spilleren.

- Helt uakseptabelt Sports- og utviklingssjef i Hønefoss, Rolf Magne Walstad forteller også om bråket etter kampen. Han var selv inne i garderoben, og så ikke noe selv, men har snakket med den aktuelle Hønefoss-spilleren i dag.

 Sports- og utviklingssjef i Hønefoss  Rolf Magne Walstad. Foto: Bjørn Langsem
Sports- og utviklingssjef i Hønefoss Rolf Magne Walstad. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Det er kommet en del påstander om hva som er sagt både av den ene og den andre. Flere av de tingene burde vært usagt.  Vi tar avstand fra munnhuggeri av den karakteren som skjedde i går, sier Walstad.

- Du har snakket med spilleren i dag?

- Ja, og han beklager det hele. Han oppfatter det som at det kommer utsagn fra begge sider, samtidig som han er klar over at han har sagt ting han ikke burde ha sagt.

- Bærum sier de vurderer å anmelde det?

- Det beste hadde vært at gutta møttes, tok hverandre i hånda og la det bak seg.  Jeg prøver ikke å bagatellisere noe, men det hadde gått hett for seg på banen og da er det lett at følelsene kommer i sving. Da hender det at spillerne sier og gjør ting som de ikke burde ha gjort, sier Walstad til Dagbladet.

• Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Hønefoss-spilleren i dag.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram