Bærum-treneren mener Start bør skamme seg

Fordi «Golden Goal»-Elvestad fikk innpass på sidelinja.

OPPRYKKSKLARE: Start kunne slippe jubelen løs allerede forrige helg, da de slo Sandefjord 1-0 på Sør Arena. I går tapte de 1-2 mot nedrykksklare Notodden, med komiker og Golden Goal-programleder Henrik Elvestad på sidelinja. 
Foto: Jon Anders Skau / Fædrelandsvennen / NTB scanpix
OPPRYKKSKLARE: Start kunne slippe jubelen løs allerede forrige helg, da de slo Sandefjord 1-0 på Sør Arena. I går tapte de 1-2 mot nedrykksklare Notodden, med komiker og Golden Goal-programleder Henrik Elvestad på sidelinja. Foto: Jon Anders Skau / Fædrelandsvennen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Start spiller i Tippeligaen neste sesong, og hadde allerede sikret opprykket foran gårsdagens bortekamp mot Notodden.

Dermed var skuldrene såpass lave at Golden Goal-programleder Henrik Elvestad fikk følge laget fra innsiden før, under og etter kamp.

Start tapte kampen 1-2 - og nå får de passet ettertrykkelig påskrevet av Bærum-trener Morten Tandberg.

- Start burde skamme seg. Dette var en kamp som kunne vist seg å bli veldig viktig, og da er det utrolig skuffende at en så stor klubb som Start stiller til kamp med en stand-up-komiker på sidelinjen, sier han til Budstikka.

Overfor Dagbladet utdyper Tandberg:

- Jeg vet ikke hvilken rolle Elvestad hadde i kampen i går, men det jeg vet er at han ikke tilhører Starts sportslige apparat. Jeg synes man skal respektere idretten sin og andre motstandere, og holde seg for god til lage komishow av det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer