Bakenga og Berisha sørget for seier til Norge

U21-landslaget slo Sverige.

MÅLSCORER: Valon Berisha scoret Norges andre mål i U21-kampen mot Sverige i kveld. Her fra kampen mellom Norge og Albania. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
MÅLSCORER: Valon Berisha scoret Norges andre mål i U21-kampen mot Sverige i kveld. Her fra kampen mellom Norge og Albania. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

Mushaga Bakenga og Valon Berisha scoret hvert sitt mål, og sørget for at Norges U21-landslag slo Sverige 2-0 i kveld.

Bakengas mål kom etter 65 minutter da innbytter Gustav Wikheim spilte seg fri på venstrekanten, og Bakenga utnyttet innlegget.

Åtte minutter senere ble Berisha dytter over ende i en duell, og fikk straffe.

Han satte straffesparket selv, og sørget for at Norge vant kampen 2-0.

- Det var en blandet match totalt sett, men et bra resultat og godt gjort av oss. Det var en jevn kamp, men jeg synes det er fortjent at vi vant, sier trener Tor Ole Skullerud til fotball.no.

- En ny seier og et nytt mål med gutta! 2-0 over Sverige, klare til å starte kvalifiseringen om 3 uker, skrev Bakenga på Twitter etter kveldens kamp.

Kampen var U21-landslagets første etter bronsen i EM i sommer. I begynnelsen av september spiller Norge EM-kvalik mot Portugal.

Skullerud sier laget tar med seg mye selvtillit fra kveldens kamp.

 - Vi reiser herifra med en god følelse. Så skal vi bruke noen i inngangen til Portugal-kampen til å justere det vi trenger, sier han til Fotball.no.