Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke fikk redusert karantene

Uefa innrømmer at dommeren i kampen mellom Leeds - 1860 München tok feil. I dag ble Eirik Bakkes karantene redusert fra tre til en kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bakke ble vist av banen etter to tvilsomme gule kort onsdag. Men i dommerrapporten til kypriotiske Costa Kapitanis sto han oppført med rødt direkte.

- Uefa har innrømmet at de har gjort en adminstrativ feil, og er enige i at Bakkes utvisning var for to gule kort. Derfor blir Eirik suspendert i bare én kamp, sier Leeds-sekretær Ian Silvester til klubbens offisielle hjemmeside.

Uefa har også varslet full etterforskning av dommer Kapitanis. Den kypriotiske turistarbeideren ga ut tre røde kort, og skal ha fått kjeft av Uefa-observatøren en hel time etter kampen.

Leeds vant 2-1, og Uefa vil nå se på hele videoen av kampen.

- Vi er klar over at kampen ble håndert veldig dårlig av dommeren. Vi har ikke diskutert noe ennå, men vi vil se på hvorfor han dømte så dårlig, sier en Uefa-talsmann.

(Dagbladet.no)