Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke forstår ikke Leeds-vraking

Benket i 1. divisjon.

(Dagbladet.no): Eirik Bakke kom tilbake til Leeds i januar, etter 14 kamper på utlån til Aston Villa. Etter én match fra start i den hvite trøya ble nordmannen benket. Totalt har han fått spille 91 minutter siden returen.

Det forstår 28-åringen ikke mye av.

- Denne sesongen har vært mest ut, ikke så mye ut og inn for meg. Jeg vet ikke hvorfor det er blitt sånn. Det er kanskje best å spørre manageren, sier Bakke til lokalavisa Yorkshire Evening Post.

- Jeg får mange spørsmål fra fansen, og det er er vanskelig å svare dem. Alt jeg kan gjøre er å jobbe hardt og vente på sjansen.

Manager Kevin Blackwell ga muligens svar da han byttet ut Bakke i 2. omgang mot Leicester i februar.

- Du må takle, jage folk og få opp tempoet. Det passer laget, og Eirik må forstå det, sa Blackwell.

Bakke sier til lokalavisa at han elsker Leeds og håper laget klatrer opp i Premier League igjen ved sesongslutt. Han har bare et drøyt år igjen av avtalen sin på Elland Road.

- Jeg har vært skadd i et par år, så det er frustrerende å ikke få spille når jeg er frisk. Men hvis kan kan få en plass på laget og hjelpe oss til opprykk, så gjør det alt godt igjen. Jeg vil det beste for klubben, sier Bakkke.

• Din kommentar: Er Leeds gode nok for Premier League neste sesong?

PÅ BENKEN ETTER VILLA-UTLÅN: Eirik Bakke fikk spille i Premier League, men er benket i 1. divisjon.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling