Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke leder

Trine Bakke gjorde en veldig bra første omgang. Men selv var hun ikke helt fornøyd.

Trine Bakke gjorde en god innsats i første omgang av kvinnenes slalåm i Vail i dag, og leder med tida 46.31. Hun kjørte tidlig i omgangen, og hadde fine forhold. Alenka Dovzan fra Slovenia kjørte inn til en knepen andreplass 46.33, landskvinnen Pretnar fra kjørte inn til 46.34, bare tre hundredeler saktere enn Bakke.

Debora Compagnioni fra Italia kjørte bedre enn på lenge, inn til 46.35 og Natasha Boknal fra Slovenia kjørte 11 hundredeler svakere enn Trine.Svenske Pernilla Wiberg som vant kombinasjonen, klarte heller ikke tiden til Bakke, og kom inn på 46.44 samme tid som Stegall.

Andre omgang blir altså en knallhard strid om hundredeler. En trøst kan det være at Lasse Kjus i går hadde marginene på sin side.
- Det var en grei runde, jeg burde kanskje gitt litt mer gass på slutten, men det var ok gjennomført, sa Trine Bakke etter omgangen.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media