Bakke mister Spurs-kamp

Eirik Bakke ble i dag grundig testet av Leeds' støtteapparat, men er ikke i troppen til søndagens kamp mot Tottenham. Les siste nytt om lagene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les alt om skadesituasjon og troppene til helgas kamper!

Nordmannen fikk en smell i ankelen i Leeds bortekamp mot Hapoel Tel Aviv forrige onsdag. Siden har han ikke trent, og meldte forfall til landskampen i Østerrike onsdag.

- Siden sist fredag har han kun fått behandling for skaden, sier Bakkes rådgiver Jim Solbakken til Dagbladet.no. Ifølge avisa The Suns nettutgave, er ikke Bakke med i Leeds' tropp til kampen mot Tottenham.

Leeds-manager Terry Venables reiser likevel tilbake til White Hart Lane og gamleklubben Tottenham med et mannskap som er mer fulltallig enn på flere uker. Ian Harte, Teddy Lucic og Jonathan Woodgate er alle tilbake etter skade. Danny Mills er også aktuell etter et fravær av personlige årsaker, mens Lee Bowyer har fullført karantene.

På gamle trakter

Nicky Barmby har også fortid i Tottenham, og tror sjefen hans i Leeds blir tatt godt imot på sin gamle arena.

- Jeg er sikker på at Venables vil få en fantastisk mottakelse der fordi han gjorde undere for klubben. Tottenham har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Det var der jeg startet karrieren min og jeg har gode minner fra White Hart Lane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer