Bakke mister Spurs-kamp

Eirik Bakke ble i dag grundig testet av Leeds' støtteapparat, men er ikke i troppen til søndagens kamp mot Tottenham. Les siste nytt om lagene!

Les alt om skadesituasjon og troppene til helgas kamper!

Nordmannen fikk en smell i ankelen i Leeds bortekamp mot Hapoel Tel Aviv forrige onsdag. Siden har han ikke trent, og meldte forfall til landskampen i Østerrike onsdag.

- Siden sist fredag har han kun fått behandling for skaden, sier Bakkes rådgiver Jim Solbakken til Dagbladet.no. Ifølge avisa The Suns nettutgave, er ikke Bakke med i Leeds' tropp til kampen mot Tottenham.

Leeds-manager Terry Venables reiser likevel tilbake til White Hart Lane og gamleklubben Tottenham med et mannskap som er mer fulltallig enn på flere uker. Ian Harte, Teddy Lucic og Jonathan Woodgate er alle tilbake etter skade. Danny Mills er også aktuell etter et fravær av personlige årsaker, mens Lee Bowyer har fullført karantene.

På gamle trakter

Nicky Barmby har også fortid i Tottenham, og tror sjefen hans i Leeds blir tatt godt imot på sin gamle arena.

- Jeg er sikker på at Venables vil få en fantastisk mottakelse der fordi han gjorde undere for klubben. Tottenham har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Det var der jeg startet karrieren min og jeg har gode minner fra White Hart Lane.

- Trenger støtte

Barmby forsikrer at spillerne støtter manageren hundre prosent til tross for skuffende resultater denne sesongen. Samtidig forstår han supporternes misnøye.

- Fansen er ikke fornøyd, og spillerne forstår frustrasjonen, for vi er også frustrerte. De ønsker å se Leeds på tabelltoppen, og det samme ønsker vi. Men vi trenger alles støtte. Det er det vi må gjøre _ holde sammen, appelerer Barmby på Leeds hjemmeside.

(Dagbladet.no)

USIKKER: Eirik Bakke ble skadd i bortekampen mot Hapoel Tel Aviv i Firenze forrige onsdag. I dag blir han testet grundig før søndagens kamp mot Tottenham.