Bakke skal være Totti mot HSV

Hengende spiss for Brann.

• Direkte kl. 19 i morgen: Brann  - HSV

BERGEN (Dagbladet.no): Mjelde dropper både Armann Björnsson og Joakim Sjöhage i uefacupkampen mot Hamburger SV i Bergen i morgen kveld.

Og overrasker med Eirik Bakke som hengende spiss bak Thorstein Helstad.

- Jeg gjør det fordi en midtbanespiller ofte er smartere å finne rommene. Vi møter et knallbra lag. Spesielt sentralt med midtbanespillere og stoppere der tre av fire er over 190 cm høye. Det er derfor vi må spille rundt dem, sier Mjelde etter dagens trening.

Duellstyrke

Eirik Bakke sjøl er fornøyd med å få sjansen i rollen som blant andre Roma-stjernen Francesco Totti hadde i mange år på det italienske landslaget.

- Jeg spiller der jeg blir fortalt. Det er ikke så mange alternativer vi har, sier Bakke.

Vanligvis spiller Brann 4-4-2, men uten skadde Martin Andresen og Robbie Winters velger altså Mjelde å legge om til en 4-4-1-1-formasjon til den første viktige gruppespillskampen i UEFA-cupen.

BRANNS NYE ANGREPSVÅPEN: Eirik Bakke gir Brann mer duellstyrke mot sterke HSV i e-cupen i morgen. Her scorer sogningen mot RBK tidligere i år. Foto: Scanpix
BRANNS NYE ANGREPSVÅPEN: Eirik Bakke gir Brann mer duellstyrke mot sterke HSV i e-cupen i morgen. Her scorer sogningen mot RBK tidligere i år. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg tror ikke vi kommer til å spille så veldig ulikt. Det at Bakke kommer inn i den rollen gjør at vi får duellstyrke mot deres sterke sentrale blokk, sier Jan Gunnar Solli.

Her er laget

Erik Huseklepp fikk seg en smell i ankelen på mandagens trening. Derfor er han ikke aktuell i førsteelleveren, men er trolig med på benken

Brann-laget (4-4-1-1): Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Olafur Bjarnason, Kristian Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Tijan Jaiteh, Hassan El Fakiri, Petter Vaagan Moen - Eirik Bakke - Thorstein Helstad.

Bakke skal være Totti mot HSV
ORIGINALEN: Francesco Totti var i mange år Roma og Italias hengende spiss. I fjor ble italieneren toppscorer som ensom spiss.