Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke synes synd på Leeds-fansen

Tror klubben vil slite med å rykke opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Eirik Bakke ble Brann-spiller 45 minutter før overgangsvinduet stengte ved midatt 31. august. Til stor jubel for Leeds - som lenge hadde ønsket å kvitte seg med Bakke på grunn av nordmannens lukrative kontrakt.

I fjor var Bakke med å tape opprykksfinalen om en Premier League-plass mot Watford. Sogningen tror det vil drøye noen år til før Leeds tar steget tilbake i det mest fornemme selskapet.

- Jeg synes synd på supporterne, fordi jeg tror det vil ta ytterligere to eller tre år for Leeds å reise seg, sier Bakke i et intervju med Yorkshire Evening Post.

- De er helt spesielle supportere og jeg har opplevd så mye med dem. Jeg kunne ønske jeg hadde fått tatt en ordnentlig avskjed, sier han.

Et av Bakkes høydepunkter i klubben var utvilsomt da han spilte semifinale i Champions League mot Valencia i 2001 - den gang Leeds var et virkelig godt fotballag.

Sånn er det ikke lenger. Og det gjør Bakke trist.

- Det er tøft å akseptere situasjonen når man har sett laget sitt være en utfordrer til Premier League-tittelen og spille i Champions League for noen få år siden, sier Bakke.

TRIST: Eirik Bakke er lei seg for at han ikke fikk tatt en skikkelig avskjed med Leeds-fansen etter overgangen til Brann. Han tror det ærverdige klubben vil slite noen år før de er tilbake i toppen av engelsk fotball. Her feller han noen tårer etter at Watford ble for sterke i playoff-finalen i fjor. Foto: REUTERS
TRIST: Eirik Bakke er lei seg for at han ikke fikk tatt en skikkelig avskjed med Leeds-fansen etter overgangen til Brann. Han tror det ærverdige klubben vil slite noen år før de er tilbake i toppen av engelsk fotball. Her feller han noen tårer etter at Watford ble for sterke i playoff-finalen i fjor. Foto: REUTERS Vis mer