Bakke trives som midtbanesjef

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Eirik Bakke spilte sentralt på midtbanen for andre kamp på rad. - Jeg kom litt mer med i dag enn mot Wales sist. Men jeg har mye mer å gå på, sier Bakke til Dagbladet.no.

Eirik Bakke er for øyeblikket Nils Johan Sembs førstevalg sentralt på midtbanen. Leeds-spilleren var mer involvert i spillet mot Ukraina enn han var mot Wales på lørdag. Men om han spiller sentralt når Norge møter Polen 24. mars tør han ikke spå.

- Det er et halvt år til neste VM-kvalifiseringskamp. Vi får se hva som skjer på den tida, sier Bakke.

Bakke tror det blir tøft å komme til VM, men langtfra umulig.

- Vi skal ikke grave oss ned etter dette. Vinner vi resten bør det gå - vi har en stor utfordring foran oss, sier Bakke.

Norge dominerte spillet på midtbanen hele kampen gjennom, men som i de siste kampene sliter Norge med å score mål, når i tillegg motstanderne scorer øker presset på de elleve ute på banen.

- Vi ble litt ekstra stresset da vi fikk målet mot oss, sier Bakke, som ble byttet ut med Thorstein Helstad da det gjensto 15 minutter.

- Jeg fikk meg en smell i ankelen, men det er ikke alvorlig.

Spiller du for Leeds til helga?

- Det regner jeg med. Det er ikke sikkert jeg sier noe om skaden til O\'Leary (Leeds-manager David O\'Leary red.anm.), gliser Bakke.