Bakke tror ikke på Ronaldo-rykter

Eirik Bakke kan bli lagkamerat med den brasilianske superstjernen Ronaldo (23), melder engelsk media. - Det høres merkelig ut, sier Eirik. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Sist helg sikret Yorkshire-klubben seg Rio Ferdinand for 240 mill. kroner fra West Ham. Nå vil Leeds ha hjelp av hovedsponsor Nike i jakten på Ronaldo, melder The Mirror.

- Jeg tror dette bare er rykter. Er ikke Ronaldo skadd da? spør Bakke.

Inter-spissen ble kneoperert på nytt i vår og er ventet tilbake på trening rundt juletider. Ifølge The Mirror håper Leeds at Nike, som spytter penger inn både til Ronaldo personlig og til Inter, vil være med på å finansiere de skyhøye lønnsbetalingen brasilianeren krever.

- Fint med Ronaldo

Ifølge avisa er ikke Inter motvillig innstilt på å la Ronaldo få trene seg opp til toppform uten det enorme søkelyset han får i Serie A.

- Det hadde vært fint å spille sammen med Ronaldo. Men jeg tviler på at Inter vil slippe han til England. Det er ikke rett sted å trene seg opp, sier Eirik Bakke som bruker kampen mot Arsenal søndag som eksempel.

Bakke kom i fokus etter en duell med Arsenals Patrick Vieria. TV-bildene av Bakke og Vieria viser tydelig at franskmannen skallet nordmannen.

- Ikke bare det, jeg fikk også en albue i ansiktet. Jeg tror det gikk over styr for Vieria. Det var bare dumt, sier Eirik.

Gransker duellen

Den norske landslagsspilleren frykter ikke at han også blir trukket inn i saken når det engelske fotballforbundet gransker videoen av kampen.

- Nei, jeg gjorde ikke noe galt. Jeg var ikke borte i ham.LEEDS-MANAGER David O'Leary fortsetter utskjellingen mot Arsenal. Leeds vant 1-0 og iren er lei av sytingen til Arsenal-spillerne. - De er dårlige tapere. Jeg skulle ønske de kunne tape uten å skylde på noen andre. De ble slått rettferdig i en tøff kamp. Så enkelt er det, sier O'Leary.CHELSEA-SPILLERNE reddet keepertrener Eddie Niedswiecki og fitnesstrener Antonio Pintus fra sparken, hevder Daily Express. Ifølge avisa fikk spillerne nyss i at de to skulle fjernes og grep personlig inn. Spillergruppa, ledet av Gianfranco Zola og Dennis Wise, krever også at Graham Rix og Ray Wilkins beholdes. Trenerduoen mistet jobbene tirsdag.ARSENAL har sikret seg et skandinavisk talent. Sebastian Svard har skrevet under en langtidskontrakt med londonlaget. Overgangssummen er ikke kjent. 17-åringen kommer fra FC Kjøbenhavn og kan spille både høyreback og stopper. - Sebastian har både styrke og fart, sier manager Arsene Wenger.ROBBIE FOWLER scoret tre av Liverpools åtte mål mot Stoke i ligacupen i går. I dag prises han av trener Gerard Houllier. In life you get what you deserve. I thought Robbie worked extremely hard, running down the left and right channels and he was very team orientated. - Du får det du fortjener i livet. Jeg synes Robbie jobbet ekstremt hardt, gikk på løp både til venstre og høyre som en lagspiller. Han gjorde det han skulle, og som en den ypperlige avslutteren han er fortjente han alle tre målene. Dette er bra for ham, sier Houllier.STEFFEN IVERSEN kan få en ny spissrival. I dag meldes det at Tottenham vil by 105 mill. for Everton-talentet Francis Jeffers. Også Manchester United skal være interessert i Jeffers.BOBBY ROBSON er rasende etter at Newcastle ble slått ut ligacupen i går kveld. Klubben tapte 1-2 for 1. divisjonslaget Birmingham. - Resultatet var deprimerende for meg, og jeg har ikke noe sympati for laget mitt. Dette sårer meg dypt, jeg håper de også lider, sier Robson.

  • Kilder: The Mirror, BBC Sport, Sportal og Daily Express.
<B>OVERGANGSRYKTER: </B> - Det hadde vært fint å spille sammen med Ronaldo. Men jeg tviler på at Inter vil slippe han til England, sier Eirik Bakke. Her i en duell mot Arsenal-spillere sist søndag.