Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke tror på United-gull

Eirik Bakke er på god vei tilbake etter sin skade. Leeds har hatt en mager periode, og Bakke tror mest på Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

0-2 mot Chelsea ble til 0-4 mot Liverpool og mer ydmykelse for et skaderammet Leeds-lag. Etter søndagens kamp fastholdt manager David O'Leary at Leeds ikke kan avskrives ennå. Bakkes lagkamerat Olivier Dacourt sa rett ut at håpet om seriegull er ute for Leeds.

Nå skal Eirik Bakke være med på å snu den negative trenden. Etter ankelskaden 2. juledag ble det sagt at han måtte holde seg i ro i seks uker. Torsdag gjør han comeback i en reservelagskamp. Deretter venter seriekamp mot svake Middlesbrough lørdag.

- Jeg er garantert med i troppen mot Middlesbrough. Det er godt å være tilbake, og jeg er helt skadefri, sier den tidligere Sogndal-spilleren til Aftenposten.

Mandag sa Leeds-formann Peter Ridsdale at ting kan skje med spillerstallen dersom klubben ikke kvalifiserer seg for mesterliga eller UEFA-cup. Sesongen har dessverre vist at Leeds-troppen ikke er bred nok til å takle skader.

- Skal vi henge med i medaljekampen må vi snart begynne å vinne igjen, sier Bakke, som innrømmer at det ser vanskelig ut med tanke på gull. Da har han mer tro på et annet United-lag, Manchester United.

- United har vinnererfaring, og jeg tror de stikker av med sitt fjerde strake ligagull, sier 24-åringen.

(NTB)

Hele Norges coronakart