Bakke «varslet» rødt kort slik at han kunne dra på festival

- Typisk at det skulle skje akkurat i den kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I magasinet til Målrock-festivalen - som kom ut 20. juli - ble Sogndal-spiller Eirik Bakke Bakke spurt om han skulle på årets festival. Den tidligere Leeds-spilleren svarte følgende:

- Det håper jeg å få til. Jeg har kamp mot Rosenborg søndag, men får ta på meg et rødt kort helga før slik at jeg kommer meg på Målrock for første gang, sa Bakke til magasinet, ifølge Sogn Avis.

Og, som annonsert, Eirik Bakke ble utvist i lørdagens kamp mot Molde syv minutter før full tid.

- Hehe, det er jo typisk at det skulle skje akkurat i den kampen siden jeg sa dette. Jeg har allerede fått noen tekstmeldinger med smiletegn bakom om dette, sier Bakke til Sogn Avis.

Bakke gjorde det klart etter lørdagens kamp at det røde kortet var feil, og understreker at han ikke fikk det med vilje for å kunne dra på festivalen.

- Selvsagt ikke. Dette var noe jeg sa humoristisk for en god stund siden. Det røde kortet var dessuten utrolig billig, sier han.

Til tross for at han ikke kan spille kampen mot Rosenborg, blir det ingen festival-tur på Bakke.

- En gjeng fra Intersport skal innover på fredag, men jeg har desverre ikke muligheten til å være med. Jeg skulle gjerne vært med, jeg har hørt det er utrolig morsomt. Jeg får heller ta det når jeg legge fotballskoa på hylla. Det er ikke så lenge til...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer