Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke vil fortsatt ikke ta Rekdal i hånda

Ingen forsoning før AaFK - Brann på lørdag.

|||Eirik Bakke og Kjetil Rekdal møtes igjen i Ålesund lørdag, men duoen vil ikke håndhilse på hverandre.

Det ble storbråk da Rekdal og Bakke havnet i heftig ordkrangel da Brann og Aalesund møttes i Bergen i slutten av juni. I direktesending på NRK kalte Rekdal den tidligere England-proffen Eirik Bakke for alkis.

- Det er greit nok at han ba om tilgivelse, men jeg kommer aldri til å ta ham i hånden. Jeg har ingenting mer å snakke med Kjetil Rekdal om, sier Bakke til Bergensavisen foran helgens seriekamp.

Det kokte på sidelinjen mellom Bakke og Rekdal, men det hele har roet seg ned.

- Jeg ser ikke noe behov for å møtes. Vi skal ikke møtes ute på banen, og trenger heller ikke gjøre det utenfor. Jeg tror ikke vi skal bruke mer energi på det. Det som har skjedd, har skjedd og er uinteressant nå, sier Aalesund-trener Kjetil Rekdal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling