Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke vil ha debatt om spillestil

- Vi må holde ballen mer langs bakken, spille mer gjennom midtbanen, sier Eirik Bakke som i ettermiddag svarte på spørsmål fra Dagbladet.no sine lesere.

Bakke tar i likhet med Ole Gunnar Solskjær til ordet for en mer ballbesittende spillestil enn hva som var tilfellet under EM.

- Vi har mange gode spisser som ikke brukes rett når vi slår alle de lange ballene. Det ville også passe min spillestil bedre om vi spiller mer langs bakken, sier Bakke.

Leeds er for tiden på treningsleir i Sverige, og møter i kveld Jönköping til vennskapskamp. Bakke har ikke spilt mye så langt på Sverige-turnen, men forventer mer spilletid i denne kampen.

- O'Leary har gitt meg tilbakemelding om at jeg vil spille mye mot Jönköping, sier Bakke som ikke frykter konkurransen fra nyinnkjøpte Olivier Dacourt.

- Han er en god spiller og en fin fyr utenfor banen. Det blir nok noe mer benkesitting i år, men det er bare bra. Det ble veldig tøft ifjor, sier Eirik Bakke.

Les Bakkes svar nedenfor: Innøvde trekk? Vi bruker ikke så mye tid på sånt. Er enig i at vi bør slå inn i feltet, men jeg bestemmer ikke det.

Hilsen Eirik ukelønn Langt i fra!

Hilsen Eirik helt enig, flaut! De bryr seg ikke om det bare laget deres vinner. Fotball kommer før alt.

Hilsen Eirik Tommy Øren Han er et stort talent, men han er yngre så tiden hans kommer nok etterhvert.

Hilsen Eirik Noe utenomsportslig!!! Du får sende et brev å be ekstra pent så får vi se.

Hilsen Eirik Din søster!! Tror ikke hun drikker så mye, men begge liker å ta en fest når vi har ferie. Slappe av litt!

Hilsen Eirik Fotball og Machoidealet Jeg har ikke tenkt på det på den måten. Det er en manns-sport. Det er opp til hver enkelt om de vil være med, men jeg tror fotball er for alle folk. Det viktigste er å ha det moro. Tror ikke fotballen er ikke noe mer eksluderende enn andre idretter.

Hilsen Eirik Gratulerer Kjempebra miljø her. Vi har mange klovner. Nigel Martyn, Gary Kelly og Michael Duberry er de artigste.

Hilsen Eirik RBK!?! Det er for tidlig å si noe om ennå. Rosenborg er den beste klubben i Norge så vi får se. Tviler på at det kommer til å skje.

Hilsen Eirik Overprist Ferdinand Han er en god spiller, men det er O'Learys valg. Tror Bjørn Otto kommer til å gjøre det bra også. En tyrker er kanskje ikke førstevalget i Leeds etter hva som skjedde i våres heller.

Hilsen Eirik 3 spørsmål fra stavanger Han er en god spiller, men det er tøff kamp om plassen. Kanskje han får spille mer i år.

Hilsen Eirik Supporterskrekk Jeg skrev i en halvtime før kampen og i pausen også så jeg tror de fleste fikk autografen.

Hilsen Eirik Crystal Palace? De har ikke penger til å kjøpe meg med den gjelda de har. Ikke vil jeg spille i førstedivisjon heller.

Hilsen Eirik Batty Han er en kjempefin type utenfor banen. På banen er han imidlertid ikke snill. Håper han kommer tilbake i godt slag.

Hilsen Eirik Tjenare Grabben !! Alfie har jeg mest kontakt med. Danny Hay omgåes jeg også litt. Vi spiller en del golf, ser mye på TV og slapper av.

Hilsen Eirik Fransk fotball Det er ikke det landet som interesserer meg mest. Jeg har det fint i England.

Hilsen Eirik Tore André Flo liker jeg best. Det er for mange utlendinger der. Det liker jeg minst.

Hilsen Eirik Tempmangel? Jeg føler jeg har bra tempo. Boken har jeg ikke sett.

Hilsen Eirik Norge Litt flaks, spille mer langs bakken, produsere flere sjanser.

Hilsen Eirik Forsterkning på høyre flanke? Han er vel interessert i flere, men ikke bare på denne plassen men også andre. Er spillerne gode nok ønsker vi dem uansett hvilken plass de spiller på.

Hilsen Eirik Et forslag!!!!!! De har sikkert sett han så de er nok klar over han. Kunne gått tenkt meg han i klubben selv også.

Hilsen Eirik godt og sang! 1.Vet ikke om han spiser mye. 2.Han synger ikke pent!

Hilsen Eirik Ny hårsveis? Det er en del som har gjort det, men de hadde lite hår fra før. Jeg har ingen planer om det. Håret er kort nok som det er.

Hilsen Eirik Bordtennis-spiller? Vi spiller bare for moro. Danny Hay er best.

Hilsen Eirik Vekter eller løping? Jeg synes ikke du skal tenke så mye på det. Hurtighet og spenst er vel kanskje viktigst. Jeg har aldri pumpa mye vekter. Det viktigste er å ha det gøy.

Hilsen Eirik Treningsmengde? Når jeg var yngre spilte jeg i grunnen fotball hele dagen. Før skolen, i friminuttet og etter skolen og frem til jeg la meg. Sånn var det overalt i Sogndal.

Hilsen Eirik Midtbanerolle Det vil variere. Det er det samme for meg bare jeg spiller. Det er en fordel for meg at jeg kan spille alle posisjonene.

Hilsen Eirik Landslagets spillestil Jeg er enig at vi må finne på noe nytt. Kanskje vi må holde ballen mer på bakken, spille mer gjennom midtbanen. Vi har mange gode spisser som ikke brukes rett. Det ville passe min spillestil bedre også.

Hilsen Eirik Historie Det er litt før min tid, men Gray er assisterende manager. Jeg har hørt navnene men visste ikke så mye om Leeds før jeg kom.

Hilsen Eirik HVA SYNES DU OM DE NYE SPILLERNE? DE ser gode ut både Dacourt og Viduka. Fine typer utenfor banen også.

Hilsen Eirik Hallo! De har vel fått nok penger for meg. Tviler på om jeg er på fotballskolen.

Hilsen Eirik CM99/00 Jeg spiller av og til på en bærbar jeg har med meg. Det er forskjellige lag fra gang til gang men stortsett fra England. Av og til kjøper jeg meg selv, men det er ikke alltid Leeds vil selge. Eller går det mye i playstation.

Hilsen Eirik Norway Cup Jeg har vært med fire ganger. Det lengste vi kom var åttedelsfinale. Det utenom banen var viktigst. Morsomt å være med på en så stor turnering.

Hilsen Eirik Det tror jeg ikke. Det er så lenge til så jeg har ikke tenkt på det, men vi får se når den tid kommer.

Hilsen Eirik Posering?? Det hadde jeg ikke gjort uansett hvor mye jeg hadde fått. Utseende får andre uttale seg om.

Hilsen Eirik Jeg har lyst til å vinne noe med Leeds. Drømmen var å komme til Leeds og det har jeg nå gjort så da må jeg sette meg andre mål.

Hilsen Eirik IDOL Maradona var den store. Spesielt i VM i 1986.

Hilsen Eirik Bilnummer Det stemmer. Jeg kjøpte de på internett.

Hilsen Eirik Leeds Det blir tøft å gjøre det like bra, men vi vil forbedre seg fra ifjor så får vi se om det er nok. Målet blir å vinne noe.

Hilsen Eirik Spillestil Vi spiller ikke så forskjellig. Det er mye løping opp og ned. Den største forskjellen er at det er noen flere lange baller på landslaget, men rollene som sådan er ganske like.

Hilsen Eirik Hvordan går det med søvnen? Hei Tommy! Jeg har ikke forandra meg så mye på den fronten, men tror ikke jeg slår så mye lenger.

Hilsen Eirik Atmosfære og motivasjon Det er litt tøffere og motivere seg ja, men jeg har enda ikke tapt for Jotun.

Hilsen Eirik Mye stygt spill i England I PL må du tilvende deg den engelske stilen og da blir du automatisk tøffere i spillestilen. Jeg prøver å holde meg unna stygt spill men man må kunne trå til i tacklingene.

Hilsen Eirik Hva spiser dere Vi spiser nok som alle andre. Bestemors kjøttkaker kanskje?

Hilsen Eirik 1860 Det blir en tøff kamp. Lag fra Bundeliga er det vi helst ikke ville møte. Uansett må vi vinne dersom vi skal nå målet om CL. Vi har en god mulighet.

Hilsen Eirik Stjernesesongen 2000 Viktig å komme med i Champions League. Minst tredjeplass i ligaen så er vi fornøyde. Alfie bor fremdeles i Leeds så vi har litt kontakt. Mest annerledes er det når vi er på tur da jeg alltid har delt rom med han. Nå deler jeg med Matthew Jones.

Hilsen Eirik Hallo Eirik 1. Arsenal 2. Leeds 3. Man Utd 4. Liverpool 5. Chelsea

Hilsen Eirik Rask? Det har jeg ikke testet. Rundt 5 blank på 40 meter er rekorden min.

Hilsen Eirik Drømmedame Jeg har kjæreste så det tror jeg ikke vi skal nevne. Jeg har det fint nå.

Hilsen Eirik Leeds-puber Jeg har ikke hørt om de pubene. Kanskje de har fått nye navn. Når man går ut så møter man alltid fotballfolk og mange av dem er fra Norge.

Hilsen Eirik haaland-hopkin Det var gode spillere de både på og utenfor banen, men sånn er det i fotball. Noen kommer og noen går. De nye vi har fått bør klare å erstatte disse og vi kommer nok til å handle flere også.

Hilsen Eirik Hvilken klubb? EM var en liten skuffelse siden vi ikke gikk videre. Vi vet vi kan mye bedre. Everton er min gamle favorittklubb, men jeg har det fint så jeg vil ikke bytte med noen her. Jeg kunne tenke meg å spille i Italia eller Spania en gang. Aller helst Barcelona.

Hilsen Eirik Heisann! Tempoet spesielt. Det skjer alltid noe i England. Alltid mye sjanser. Eller er det mye likt. Stemningen rundt er også litt størren enn i Norge. Engelskmenn er nok litt mer fotballgale.

Hilsen Eirik Motstander Ja, de er vanskelige å møte borte. De er gode hjemme selv om vi burde ha vunnet sist.

Hilsen Eirik England Det er små marginer som avgjør i sånne turneringer. Uten nøkkelspillere i form sliter gjerne landslagene.

Hilsen Eirik Forventningene for neste sesong? Jeg håper ikke det bli så mange kamper på rad. Det var veldig tøft ifjor. Jeg håper selvsagt å spille mye, men det blir nok noe mer benkesitting. Tror bare det er positivt at vi får inn nye spillere.

Hilsen Eirik

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media