Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakke vil ha debatt om spillestil

- Vi må holde ballen mer langs bakken, spille mer gjennom midtbanen, sier Eirik Bakke som i ettermiddag svarte på spørsmål fra Dagbladet.no sine lesere.

Bakke tar i likhet med Ole Gunnar Solskjær til ordet for en mer ballbesittende spillestil enn hva som var tilfellet under EM.

- Vi har mange gode spisser som ikke brukes rett når vi slår alle de lange ballene. Det ville også passe min spillestil bedre om vi spiller mer langs bakken, sier Bakke.

Leeds er for tiden på treningsleir i Sverige, og møter i kveld Jönköping til vennskapskamp. Bakke har ikke spilt mye så langt på Sverige-turnen, men forventer mer spilletid i denne kampen.

- O\'Leary har gitt meg tilbakemelding om at jeg vil spille mye mot Jönköping, sier Bakke som ikke frykter konkurransen fra nyinnkjøpte Olivier Dacourt.

- Han er en god spiller og en fin fyr utenfor banen. Det blir nok noe mer benkesitting i år, men det er bare bra. Det ble veldig tøft ifjor, sier Eirik Bakke.

Les Bakkes svar nedenfor:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media