Bakkerud bannlyst i Brann

Den tidligere Brann-spilleren Lars Bakkerud får verken trene med klubben eller benytte seg av treningsfasilitetene på stadion. - Vi er ferdig med ham, sier Brann-manager Kjell Tennfjord til Bergensavisen.

Sist tirsdag trente Bakkerud med Brann-laget. Da hadde han spurt hjelpetrener Anders Giske om lov. Dagen etter ringte han for å spørre om han kunne komme på trening igjen, men da var beskjeden at han ikke var ønsket. I høst skrev Bakkerud proffkontrakt med det greske laget Panionios.

- Jeg klarer å trene på egenhånd, men det hadde vært greit å spille litt fotball, da. Egentlig synes jeg dette er morsomt. Det bare understreker at jeg hadde rett da jeg kritiserte dem. De klarer ikke skille mellom sak og person, mener Bakkerud, som hudflettet Brann-ledelsen gjennom media i november.

Larvik-mannen reiser til Hellas i romjulen, men før avreise ønsket han å opprettholde formen ved å delta i treningene med Brann. Midtbanemannen er den spilleren som har vært lengst i Brann av de som var under kontrakt i 1998-sesongen. I sju år har han tjenestegjort på Brann stadion.

Brann-manager Kjell Tennfjord mener at Brann ikke har gjort noe kritikkverdig i saken:

- Lars har ikke anledning til å trene med laget eller bruke treningsfasilitetene på Stadion. Grunnen er at han har hatt for mange overtramp i media og det har han fått grei tilbakemelding på, sier Tennfjord, og han legger til:

- Lars Bakkerud skal være glad for at vi har vært profesjonelle i forhold til vårt ansvar som arbeidsgiver. Vi har overholdt taushetsplikten.

(NTB)