Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakrus etter Maradona-besøk

Få besøkende ga milliontap. - Vi overvurderte Maradonas salgsverdi, sier arrangørene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nå går mannen som fikk Diego Maradona til Norge, til frontalangrep på de norske arrangørene, Kulturentreprenørene 2030.- Disse folkene har vært totalt ubrukelige. De har fokusert på festene etter kampene i stedet for på å selge billetter, raser Terje Liverød i Bergens Tidende.

Sterke anklager

Ifølge ham sjøl, har han tapt «et betydelig antall millioner kroner» på Maradonas oppvisningskamper i Vestlandshallen (Bergen), Spektrum (Oslo), Parken (København) og Globen (Stockholm).


Til sammen møtte bare 10 000 tilskuere opp til de fire arrangementene.

I går sendte Liverød et brev til arrangørene, hvor han beskylder dem for å ha sviktet i sponsor- og reklamearbeidet, i markedsføringen og i billettsalget før kampene.

Tar sjølkritikk

- Michael Laudrup (dansk fotballegende, journ.anm.) ringte meg dagen før kampen i Parken og sa: «Terje, jeg så en annonse i Ekstra Bladet i dag. Men vet du hva, det står ikke klokkeslett for kampen i annonsen», forteller Liverød til BT.

Nå mener han det er naturlig å slå selskapet konkurs. Sjøl tar kulturentreprenørene sjølkritikk, men de sender samtidig et like stikk i retur til Liverød.

I FINT DRIV: Diego Maradona imponerte dem som så ham i Oslo. Problemet for arrangørene er bare at de var altfor få. Dette skaper pengeproblemer, som blant annet gjør at fotballstjerna ikke har fått betalt. Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET.NO
I FINT DRIV: Diego Maradona imponerte dem som så ham i Oslo. Problemet for arrangørene er bare at de var altfor få. Dette skaper pengeproblemer, som blant annet gjør at fotballstjerna ikke har fått betalt. Foto: EIRIK HELLAND URKE/DAGBLADET.NO Vis mer


- Produktet var ikke så godt som vi ble forespeilet. Det er mulig vi har vært naive, men Maradona hadde ikke så stor salgsverdi som vi trodde. Liverød har hele tida sagt at vi ville trekke fulle hus, sier daglig leder Ingrid Engesæter Røen til lokalavisa.

image: Bakrus etter Maradona-besøk