Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bakrus for semifinalistene i Champions League

Alle med tap i hjemlig serie.

TUNGT: Schalke 04 fikk det tøft mot Bayern Munchen og ble sendt hjem med 1-4 i bagasjen. Foto: REUTERS/Michaela Rehle
TUNGT: Schalke 04 fikk det tøft mot Bayern Munchen og ble sendt hjem med 1-4 i bagasjen. Foto: REUTERS/Michaela Rehle Vis mer

(Dagbladet): At Champions League er en tøff turnering er hersket under enhver tvil, men det er ikke ofte lagene som er i semifinalen blir tynget slik de ble denne helga.

Alle de fire lagene som spilte semifinale i Champions League fikk det nemlig skikkelig tøft da de var tilbake i sine respektive hjemlige serier.

Først gikk Real Madrid på en stjernesmell hjemme mot Real Zaragoza, hvor manager José Mourinho tok på seg all skyld etter tapet.

TILBAKE PÅ JORDA: Wayne Rooney og Manchester United tapte den viktige seriekampen mot Arsenal i London. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
TILBAKE PÅ JORDA: Wayne Rooney og Manchester United tapte den viktige seriekampen mot Arsenal i London. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

- Når et lag går ut på banen fullt konsentrert og motivert, og det andre ikke gjør det, da er det trenerens skyld, sa Mourinho til Fifa.com.

Senere på kvelden gikk Barcelona på et sjeldent tap mot Real Sociedad. Da hadde allerede to av semifinalistene tapt sine kamper.

Schalke sjanseløse I den andre Champions League-semien møttes Schalke 04 og Manchester United.

Det tyske laget fikk det tøft da de var tilbake i Bundesligaen med bortkekamp i Munchen mot Bayern. De blåkledde ble sendt hjem med hele 1-4 i sekken, en dårlig oppladning før returmøtet med engelskmennene.

SMELL: Thiago og Barcelona ned på jorden mot Real Sociedad. Foto: AFP PHOTO / ANDER GILLENEA
SMELL: Thiago og Barcelona ned på jorden mot Real Sociedad. Foto: AFP PHOTO / ANDER GILLENEA Vis mer

Da gjensto kun Manchester United, som hadde en tøff bortekamp mot Arsenal i Premier League. Laget kom ned på jorden igjen etter seieren mot Schalke, og  Aaron Ramsey satte inn kampens eneste mål i andre omgang.

Dermed spøker det i Premier League for Manchester United som møter Chelsea i en seriefinale på Old Trafford.

SMELL: Karim Benzema og Real Madrid fortvilte etter tapet for Real Zaragoza. Foto: (AP Photo/Arturo Rodriguez)
SMELL: Karim Benzema og Real Madrid fortvilte etter tapet for Real Zaragoza. Foto: (AP Photo/Arturo Rodriguez) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media