Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale avviser at han er interessert i United

- Jeg kan ikke se det for meg.

SVARER: - Jeg kan ikke se for meg selv i Manchester United, svarer Gareth Bale på ryktene om en overgang til den engelske klubben. Foto: REUTERS / Marcelo del Pozo / NTB Scanpix
SVARER: - Jeg kan ikke se for meg selv i Manchester United, svarer Gareth Bale på ryktene om en overgang til den engelske klubben. Foto: REUTERS / Marcelo del Pozo / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ved midnatt 2. februar stenger overgangsvinduet i Premier League.

Ifølge hintene fra Real Madrid-spiller Gareth Bale burde ikke Manchester United-fansen håpe på at han er en av spillerne klubben drar i land innen den tid.

I et større radiointervju med El Larguero snakker 25-åringen om alt fra om han er enig med David Beckham i at Madrid lukter hvitløk til valget om å spille for England eller Wales og om det faktisk stemmer at London er kaldere enn Madrid, skriver AS.

Der gjør Bale det ganske klart at han ikke har tenkt å pakke snippsekken å forlate Spanias hovedstad med det første.

Han ser for seg å bli i Real Madrid i lang tid.

- Jeg kan ikke se for meg selv i Manchester United. I et intervju jeg gjorde nylig så spurte de meg om jeg er ulykkelig i Real, men jeg fortalte dem at jeg er lykkelig her. Jeg har flere år igjen av kontrakten min, jeg koser meg, vi vinner trofeer, og jeg ønsker å fortsette med det her i Real, forteller Bale i radiointervjuet ifølge Marca.

I november fortalte 25-åringens agent at da Gareth Bale ble tidenes dyreste spiller i september 2013, så hadde faktisk United lagt mer penger på bordet enn hva Real Madrid gjorde. Måneden etter ble Louis van Gaal spurt om det var noe i Bale-ryktene, og svarte da:

- Det kan jeg ikke diskutere med dere. Den diskusjonen tar jeg med direktøren min (Ed Woodward), og ikke med dere i media, svarte 63-åringen.

Tidligere denne måneden dukket overgangsryktene til United opp igjen, da en engelsk avis hevdet å vite at klubben ønsket å bytte keeper David de Gea mot waliseren - rykter som fikk mer vann på mølla da Barcelona-keeper Victor Valdes signerte for de røde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media