Bale droppet OL på grunn av skade - scoret i natt

- Fysisk er han et beist.

SCORET: LA Galaxy-keeper Brian Perk klarte ikke å redde headingen fra Tottenhams Gareth Bale. Foto: Frederic J. Brown, AFP / NTB scanpix
SCORET: LA Galaxy-keeper Brian Perk klarte ikke å redde headingen fra Tottenhams Gareth Bale. Foto: Frederic J. Brown, AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

(Dagbladet): Tottenham-vingen Gareth Bale (23) kunne vært en nøkkelspiller på det britiske OL-laget som spiller sin første kamp mot Senegal på Old Trafford i morgen.

Men for tre uker siden meldte waliseren forfall til Stuart Pearce på grunn av rygg- og hofteskade. I natt var han imidlertid på banen i 65 minutter i Tottenhams treningskamp mot LA Galaxy.

Og det var bare spilt 17 minutter før Bale nikket gjestene i ledelsen på Home Depot Center etter innlegg fra Gylfi Sigurdsson.

Tottenhams nye manager André Villas-Boas forsvarte ifølge The Guardian Bales beslutning om å droppe OL.

- Han kom tilbake til oss i løpet av denne uka, så vi måtte begrense hvor mye han kunne bidra. Gareth er veldig ung og fysisk er han et beist, så han var i stand til å levere, og vi utvidet spilletida hans fordi vi ønsker at han skal spille et visst antall minutter før vi starter sesongen.

Héctor Jiménez utliknet for LA Galaxy 11 minutter etter Bales ledermål, og kampen endte 1-1.

Rafael van der Vaart gikk av banen med en antatt lyskeskade, mens Kyle Walker ble skadd da han ramlet inn i et reklameskilt bak målet til Tottenham. Villas-Boas anslo at begge vil være ute av spill i tre-fire dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer