Bale dukket ikke opp på Tottenham-trening

- Frustrert og forbannet.

SPENNENDE DAGER: Med under en uke igjen av overgangsvinduet er kampen om Gareth Bale i ferd med å ta seg opp kraftig. Foto: SCANPIX/AP/David Davies
SPENNENDE DAGER: Med under en uke igjen av overgangsvinduet er kampen om Gareth Bale i ferd med å ta seg opp kraftig. Foto: SCANPIX/AP/David DaviesVis mer

(Dagbladet): Det er overgangssaken vi ikke ser ut til å få noen ende på: Gareth Bales varslede rekordflytting til Real Madrid.

I dag skulle Bale etter planen komme tilbake på Tottenham-trening, etter å ha fått fri til å reise til Spania i helga - men det skjedde ikke, melder blant andre BBC og Guardian.

Ifølge Sky Sports er waliseren frustrert og forbannet over Spurs-ledelsens behandling av saken, men disse opplysningene tones ned av BBC.

Faktum er tilsynelatende likevel at Bale skulket dagens trening, ingen grunn er blitt gitt for fraværet, og således skrus temperaturen rundt transfersagaen ytterligere opp.

United kobles inn
Søndag kveld skrev engelske medier at Real Madrid og Tottenham var enige om en overgang verdt over 800 millioner kroner (100 millioner euro).

I går dukket det imidlertid opp rapporter om at en annen klubb fortsatt var inne i bildet, og The Sun skriver i dag at Manchester United har fått beskjed om at de må punge ut med nærmere 1,2 milliarder kroner (125 millioner pund) for å kjøpe waliseren.

Daily Mirror skrev samtidig at Tottenhams styreformann Daniel Levy har stoppet overgangen til Real Madrid fordi han mener spanjolene er «arrogante», og Bale ble bedt om å innfinne seg på trening, noe han altså ikke gjorde.

Tøffe forhandlinger
Klubbene har nå en knapp uke på å finne ut av tingene, etter tøffe forhandlinger om detaljene i avtalen som vil gjøre Gareth Bale til verdens dyreste fotballspiller.

Det er tidligere blitt rapportert at Daniel Levy har kommet med tøffe krav om bankgarantier og raske avdrag, fra klubben som visstnok fortsatt skylder Tottenham penger etter kjøpet av Luka Modric.

Det rapporterte andre budet for angriperen tolkes av noen også som et taktisk utspill for å presse prisen ytterligere opp.

Det virker uansett sikkert at Real Madrid ikke vil kunne presentere Gareth Bale som sin spiller i dag, som de hadde håpet, skriver Guardian.