- Bale er ikke til salgs

Villas-Boas bekrefter likevel samtaler med Real Madrid.

GODT FORHOLD Tottenham-trener André Villas-Boas avviser at klubben har tenkt å slippe stjernespilleren Gareth Bale til Real Madrid.
GODT FORHOLD Tottenham-trener André Villas-Boas avviser at klubben har tenkt å slippe stjernespilleren Gareth Bale til Real Madrid.Vis mer

(Dagbladet): Ryktene om Tottenham-juvel Gareth Bales fremtid fortsetter med uforminsket styrke. Real Madrid, med trener Carlo Ancelotti i spissen, gikk tidligere i uken ut og bekreftet at klubben ønsker å hente stjernespilleren til den spanske hovedstaden.

- Jeg tror klubbene prater for å prøve å finne en løsning, men vi får se hva som skjer, sa Ancelotti, ifølge Sky Sports.

Irritert Spurs-sjef Det liker Tottenham-sjef André Villas-Boas svært dårlig.

- Jeg synes ikke Carlo burde gjort det. Ryktene om at en overgang er nær, stemmer ikke, sier portugiseren til Sky Sports.

Samtidig innrømmer han for første gang at det har vært kontakt mellom de to klubbene - og at Bales navn har blitt diskutert.

- Vi har tillatt oss selv å snakke med Real Madrid, som deres trener, etter min mening,  ikke burde bekreftet, men det eneste vi har sagt, er at Bale er vår spiller og at han ikke er til salgs, sier Villas-Boas.

- Alt er mulig Treneren startet Tottenham-karrieren forrige sesong med å bygge laget rundt sin walisiske lynving. Det har han tenkt til å fortsette med.

- Bale er viktig for oss. Vi ser mot fremtiden sammen med Gareth, sier Villas-Boas, før han legger til:

- I fotball er alt mulig, men det vi har sagt så langt er at vi ikke er villige til å gi etter for interessen deres.

Den nevnte interessen kan imidlertid vise seg å bli for stor til at Tottenham kan si nei. Real Madrid skal ifølge flere medier være villige til å betale 100 millioner euro for Bale.