Bale fikk med seg fansens taxi-mobbing

- Vår 12. mann, sier Maicon-terroristen.

PARKERTE MAICON: Brasilianeren Maicon hang ikke med i det hele tatt, da Gareth Bale herjet i gårsdagens Champions League-kamp på White hart Lane. Foto: GLYN KIRK/AFP
PARKERTE MAICON: Brasilianeren Maicon hang ikke med i det hele tatt, da Gareth Bale herjet i gårsdagens Champions League-kamp på White hart Lane. Foto: GLYN KIRK/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Superlativene har haglet over Gareth Bale i dag, i like stor hastighet som han i løpet av de to siste kampene har spurtet forbi Inter-back Maicon.

Han har rett og slett terrorisert mannen er omtalt som verdens beste høyreback.

En tittel Bale kanskje har strippet ham for nå.

Takker fansen Supporterne tok av på White Hart Lane under herjingene i gårsdagens 3-1-seier, og sangt etter hvert «Taxi for Maicon». Det var nok musikk i Bales ører.

- Noen av gutta hadde det moro med den sangen etter kampen. Supporterne var fantastiske, de var vår 12. mann. Det var en spesiell kveld, som aldri vil bli glemt, sier Bale ifølge Press Association.

Waliseren er nesten ikke til å kjenne igjen på banen. Mange mente det hvilte en forbannelse over Bale etter at han kom til Tottenham fra Southampton. Først etter to år og 24 seriekamper i klubben fikk han oppleve en seier.

Nå er han omskolert fra back til en kantspiller med slepen teknikk, kjapt rykk og en dødelig venstrefot.

- Jeg prøver bare å holde beina på bakken og fokusere på fotballen min, sier Bale om all oppmerksomheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer