Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale forlenget kontrakten med Tottenham til 2015

- Jeg tror vi kan kjempe om en tittel veldig snart.

GLAD NYHET ETTER TRIST KAMP: Gareth Bale og Tottenham-kameratene klarte ikke score mot West Ham og Wayne Bridge hjemme på White Hart Lane i dag. Gladnyheten om at Bale har skrevet under for fire og et halvt nye år med klubben hjelper garantert på humøret til supporterne. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
GLAD NYHET ETTER TRIST KAMP: Gareth Bale og Tottenham-kameratene klarte ikke score mot West Ham og Wayne Bridge hjemme på White Hart Lane i dag. Gladnyheten om at Bale har skrevet under for fire og et halvt nye år med klubben hjelper garantert på humøret til supporterne. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tottenham sløste med sjansene og spilte 0-0 mot London-rivalen West Ham i dag.

Langt mer gledelig for Spurs-fansen var nyheten om at klubbens superving Gareth Bale har skrevet en fire og et halvt år lang kontrakt, som holder ham på White Hart Lane fram til 2015.

- Jeg tror definitivt at vi kan kjempe om en tittel veldig snart. Det er derfor jeg har skrevet under. Hvert år satser vi minst på å kvalifisere oss for Champions League, så vi er absolutt på vei i riktig retning. Vi har vist i Champions League denne sesongen at vi kan kjempe med de beste. Vi er i kvartfinalen nå, og det er ingen grunn til at vi ikke kan nå lengre denne sesongene og i årene som kommer, sier Bale til klubbens nettside.

Manager Harry Redknapp er selvsagt strående fornøyd med den forlengede avtalen med Bale, som nylig ble kalt verdens beste venstreving av Englands landslagssjef Fabio Capello.

- Han er en fantastisk spiller, og den typen spiller vi trenger å beholde i Spurs. Gareth er nå en av de beste venstrekant-spillerne i verden. Han har et forbløffende talent og kan bare bli bedre. Han er en fott fyr også, noe som er like viktig, sier Redknapp.

Bale kom til Tottenham fra Southampton som 17-åring i 2007, og har scoret 17 mål på 112 kamper.  11 av målene har kommet denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling