I SUPERFORM: Gareth Bale kunne scoret både fire og fem mål i kampen, men ble stoppet mesterlig av Newcastle-keeper Tim Krul ved flere anledninger. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB scanpix
I SUPERFORM: Gareth Bale kunne scoret både fire og fem mål i kampen, men ble stoppet mesterlig av Newcastle-keeper Tim Krul ved flere anledninger. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB scanpixVis mer

Bale herjet med Newcastle

Den formsterke vingen scoret to ganger.

En opplagt Gareth Bale scoret to ganger og ga Tottenham 2-1-seier over Newcastle i Premier League

Kampen var drøyt fire minutter gammel da den formsterke vingen slo til for første gang. Til pause sto det 1-1, men Bale spurtet fra Newcastle-forsvaret i det 78. minutt og ordnet tre poeng med sin andre scoring for dagen.

1-0-scoringen var nærmest en oppskrift på god frisparkteknikk. Bale skrudde ballen like over hodet på Newcastle-forsvarerne slik at den duppet inn i korthjørnet. En langstrekt Tim Krul kunne lite gjøre med skuddet.

Newcastle hevet seg etter hvert og fikk betalt omtrent halvveis i første omgang. Yoan Gouffran fikk ballen fra Moussa Sissoko, og skuddet hans gikk via Michael Dawson og inn i nærmeste kryss.

Midtveis i annen omgang var Gareth Bale nede med det som lignet et overtråkk, men lynvingen var raskt på beina igjen. Han så iallfall ikke ut til å bære preg av skade da han stjal ballen fra Fabricio Coloccini og spurtet fra resten av Newcastle-laget ti minutter senere. Alene med Krul var waliseren iskald.

Kampen levde for fullt til fløyta gikk, men Tottenham var nærmere 3-1 enn Newcastle var 2-2. London-laget klatret til 3.-plassen i Premier League, men kan bli vippet ned av Chelsea, som tar imot Wigan senere lørdag.

(NTB)