KLEM: Det slo endelig gnister igjen av samarbeidet mellom superstjernene Cristiano Ronaldo og Gareth Bale mot Espanyol. Foto: EPA/ANDREU DALMAU
KLEM: Det slo endelig gnister igjen av samarbeidet mellom superstjernene Cristiano Ronaldo og Gareth Bale mot Espanyol. Foto: EPA/ANDREU DALMAUVis mer

Bale innrømmer etter den symbolske klemmen: - Jeg har følt meg utenfor

Men nå har han funnet tilbake kjemien med Ronaldo.

(Dagbladet): Samarbeidet mellom verdens to dyreste fotballspillere, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, ble heftig kritisert gjennom store deler av fjorårssesongen.

- Bale og Ronaldo hadde god kjemi i debutsesongen. Da fant de hverandre, men nå er kjemien fraværende, uttalte C More-kommentator Magnar Kvalvik til Dagbladet i mai.

Ronaldo leverte varene, men Bales negative formkurve økte spekulasjonene om waliserens tid i Madrid var over.

Har funnet tilbake kjemien Nå er overgangsvinduet stengt, og verdens dyreste fotballspiller ser ut til å ha funnet tilbake kjemien med Ronaldo.

Da portugiseren scoret fem mål mot Espanyol og ble tidenes mestscorende Real Madrid-spiller i La Liga-sammenheng, var Bale arkitekten bak majoriteten av scoringene.

Rollefordelingen var like klar og enkel som den var effektiv: Bale serverte og Ronaldo scoret.

Og så kom scoringsklemmen mellom superstjernene.

- I fjor følte jeg meg litt utenfor og bortgjemt på kanten uten å få ballen så mye, innrømmer Bale overfor Daily Mail.

Bale har imidlertid funnet seg bedre til rette under Rafael Benitez enn hos forgjenger Carlo Ancelotti.

- Nå føler jeg meg mer involvert i spillet, og jeg føler det viser seg i spillet med flere assist og scoringer. Det er godt å se at det harde arbeidet vi legger ned gir resultater.

- Gikk på adrenalin Han håper at problemene fra den tøffe andresesongen nå er et endt kapittel.

- Det første året gikk jeg bare på adrenalin fordi jeg var så ekstremt glad for å spille for denne klubben, men det andre året var tøffere. Nå ser det heldigvis bedre ut igjen. Men det viktigste er at laget gjør det bra, presiserer Bale.

- Det var veldig moro at Ronaldo overtok scoringsrekorden i Real Madrid. Det unner jeg ham og må være en stor ære, skryter waliseren.

BEDRING: Gareth Bale har funnet seg bedre til rette under Rafael Benitez. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA
BEDRING: Gareth Bale har funnet seg bedre til rette under Rafael Benitez. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA Vis mer