Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale kan gå glipp av den første kampen mot Real

Ute med skade i sju til ti dager.

TILSKUER: Gareth Bale så på da Wales trente på Millenium Stadium i Cardiff på fredag. Skaden kan bety at han mister Tottenhams første kamp mot Real Madrid i Chamoions League-kvartfinalen til uka.  Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
TILSKUER: Gareth Bale så på da Wales trente på Millenium Stadium i Cardiff på fredag. Skaden kan bety at han mister Tottenhams første kamp mot Real Madrid i Chamoions League-kvartfinalen til uka. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer

Tottenham-vingen Gareth Bale kan gå glipp av den første kvartfinalekampen mot Real Madrid i mesterligaen på grunn av en lårskade.

Walisiske Bale måtte stå over EM-kvalifiseringskampen mot England i helgen etter at han pådro seg en liten lårstrekk på landslagstrening før kampen.

Han ble undersøkt av Tottenhams medisinske støtteapparat mandag. Skaden hans vil trolig ta mellom sju og ti dager å lege. Lagene møtes i Madrid tirsdag neste uke.

- Gareth har ikke rapportert om smerter eller stivhet etter løpingen i morges (mandag), og vi skal fortsette å følge ham og se hvordan han reagerer på programmet vårt denne uken, heter det i en uttalelse fra klubben.

Tottenham mener Bale var frisk da han dro på landslagssamlingen, mens Wales hevder at stjernespilleren hadde pådratt seg skaden under spill med Tottenham.

- Gareth meldte ikke fra om noen hamstring-problemer da vi sjekket spillerne våre etter kampen mot West Ham, som betyr at han var klar til å melde seg for landslaget. Det walisiske fotballforbundet nevnte heller ikke fra til oss om problemer etter hans første treningsøkt, sier Wayne Diesel, som leder Tottenhams medisinske støtteapparat.

Bale har vært ute med en ryggskade store deler av vinteren. Kampen mot West Ham for halvannen uke siden var hans første fra start på to måneder.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media