SCORET:  Finlands Riku Riski som til daglig spiller i Hønefoss scoret mot Wales. Her i duell med Neil Taylor (t.v) og Liverpool-spilleren Joe Allen. Foto: AP Photo/Alastair Grant)
SCORET: Finlands Riku Riski som til daglig spiller i Hønefoss scoret mot Wales. Her i duell med Neil Taylor (t.v) og Liverpool-spilleren Joe Allen. Foto: AP Photo/Alastair Grant)Vis mer

Bale klarte ikke å score, det gjorde derimot Hønefoss' toppscorer

Riku Riski sikret uavgjort for Finland.

* Wales - Finland 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Han klarte ikke å forhindre at Hønefoss rykket ned fra Tippeligaen, men Riku Riski markerte seg med ti nettkjenninger.

Mål ble det også i kveld for finnen. I privatlandskampen borte mot Wales, sørget Hønefoss-spilleren for at det endte uavgjort.

Wales stilte med flere Premier League-stjerner på laget. For de rødkledde spilte også verdens dyreste fotballspiller, Gareth Bale. Real Madrid-stjernen klarte ikke å tegne seg på scoringslisten til tross for 90 minutter på banen.

 TI MÅL I TIPPELIGAEN:  Riku Riski var kanskje Hønefoss beste spiller dennne sesongen.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TI MÅL I TIPPELIGAEN: Riku Riski var kanskje Hønefoss beste spiller dennne sesongen. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Andy King scoret for vertene like før timen var spilt foran snaue 12 000 tilskuere i Cardiff.

På overtid dukket Riski opp og scoret 1-1-målet.

Arsenal-stjernen Aaron Ramsey spilte ikke for waliserne. Det gjorde derimot Liverpool-spilleren Joe Allen som har slitt med en skade hele denne sesongen.

 I AKSJON:  Gareth Bale spilte hele kampen for Wales. Foto: AP Photo/Alastair Grant
I AKSJON: Gareth Bale spilte hele kampen for Wales. Foto: AP Photo/Alastair Grant Vis mer