HATTRICK: Gareth Bale scoret hattrick borte mot et tafatt Aston Villa-lag. Foto: Reuters / Eddie Keogh / NTB Scanpix
HATTRICK: Gareth Bale scoret hattrick borte mot et tafatt Aston Villa-lag. Foto: Reuters / Eddie Keogh / NTB ScanpixVis mer

Bale med hattrick da Villa ble ydmyket - igjen

Har sluppet inn 12 mål på to kamper.

(Dagbladet): Aston Villa - Tottenham 0-4

Aston Villa skulle gjenvinne æren etter det stygge 0-8-tapet mot Chelsea i forrige runde, men mot et Tottenham-lag med Gareth Bale i storform ble det nok et stygt tap.

Tottenham dominerte i den første omgangen og hadde flere store muligheter uten å finne nettmaskene. I den andre omgangen ble det imidlertid nettkjenning etter bare ti minutter.

Kyle Naughton slo en fin stikker til Jermaine Defoe, og spissen tok ballen fint med seg før han avsluttet mellom bena til Brad Guzan.

Et par minutter etterpå kontret Tottenham, og Gareth Bale skrudde på turboen og fosset forbi Villa-forsvaret, rundet Guzan og satt ballen i åpent mål.

Kvarteret før full tid scoret Bale igjen. Lennon la ballen til Bale som fra 10-15 meters hold dempet ballen før han la den lavt til venstre for keeperen og i mål.

Bale var imidlertid ikke ferdig for kvelden, og med fem minutter igjen å spille scoret han igjen.

Walker slo opp til Sigurdsson som flikket ballen videre til Bale. Waliseren fikk tid og rom til å legge ballen til rette før han banket ballen i nettaket.

Bale har nå scoret ni mål på bare 16 Premier League-kamper. Det er like mange som hans beste sesong i Spurs-drakten. Villa på sin side har nå sluppet inn 12 mål på to kamper, og har mye å rette på i 2013.