Bale melder seg klar til El Clásico

Har slitt med muskelskader.

KAMPKLAR: Real Madrid-stjernen Gareth Bale har slitt med skade den siste tiden, men waliseren kjenner seg sterk før lørdagens møte med rivalen Barcelona. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
KAMPKLAR: Real Madrid-stjernen Gareth Bale har slitt med skade den siste tiden, men waliseren kjenner seg sterk før lørdagens møte med rivalen Barcelona. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOUVis mer

Real Madrid-stjernen Gareth Bale har slitt med skade den siste tiden, men waliseren kjenner seg sterk før lørdagens møte med rivalen Barcelona.

Før forrige seriekamp mot Sevilla (2-3-tap) hadde Bale (26) mistet fire kamper. Siden Real-ankomsten i 2013 har han flere ganger slitt med små muskelskader, men Bale håper naturlig nok å ha lagt disse bak seg nå.

- Jeg har ikke spilt så mye som jeg hadde ønsket denne sesongen. Langt der ifra. Men jeg føler meg sterk og klar før kampen mot Barcelona, sier Bale til hovedstadsklubbens egen hjemmeside.

- Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg skal gjøre alt for å hjelpe laget mitt til seier, legger han til.

Bale har fått sin dose kritikk i Real-trøyen, men for tiden er presset fra omgivelsene i høyeste grad på lagets manager. Rafael Benítez lovet Real-fansen underholdende angrepsfotball da han tok over etter Carlo Ancelotti før årets sesong, men Benítez har slitt med å kvitte seg med ryktet som en manager som først og fremst konsentrerer seg om det defensive. De siste ukene har murringen fra omgivelsene økt i styrke.

- Vi vet at vi kan bli bedre og spille bedre. Forhåpentlig kan vi utvikle oss positivt utover i sesongen. Jeg håper det ender med at vi vinner serien til slutt, sier Gareth Bale.

Han har en god magefølelse før lørdagens storkamp.

- Det er alltid tøft mot Barcelona, men jeg krysser fingrene for oss. Det kommer til å bli en kamp mellom to lag som ønsker å angripe, sier han.

Barcelona topper tabellen i Spania. Real Madrid er på 2.-plass tre poeng bak.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram