Bale mister sannsynligvis møtet mot Liverpool

Sliter med rumpeskade.

SKADET: Gareth Bale ble skadet under forrige ukes landslagssamling med Wales, og måtte stå over helgas oppgjør mot Levante. Her er han i aksjon for Wales mot Kypros i EM-kvalifiseringskampen forrige mandag. Foto: REUTERS/Toby Melville
SKADET: Gareth Bale ble skadet under forrige ukes landslagssamling med Wales, og måtte stå over helgas oppgjør mot Levante. Her er han i aksjon for Wales mot Kypros i EM-kvalifiseringskampen forrige mandag. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

(Dagbladet):Real Madrids midtbanespiller Gareth Bale er ute med skade foran onsdagens Champions League-møte med Liverpool, melder Daily Telegraph.

Dette bekreftes på Real Madrids hjemmesider.

Rumpeskade Gareth Bale ble skadet på landslagssamling med Wales i forrige uke, der han skadet sin høyre pyramidalis-muskel, en muskel som sitter i nederste del rumpa.

Skaden vurderes som såpass alvorlig at han i verste fall også må stå over neste helgs oppgjør mot Barcelona.

- Sjelden en ulempe Dette er gode nyheter for Liverpool, som har slitt defensivt denne sesongen. I går slapp de inn to nye mål i 3-2-seieren mot Queen's Park Rangers, som ikke hadde scoret mer enn 4 mål før den kampen.

Formannen i Liverpools norske supporterklubb, mener en skade på Bale kan være en fordel.

- At nøkkelspillere hos motstanderlaget ikke spiller er sjelden en ulempe. Det passer bra, sier formann Pål Chr. Møller i Liverpools norske supporterklubb til Dagbladet.

Supporterlederen tror på formstigning hjemme på Anfield.

- Jeg var på tribunen forrige gang Liverpool møtte Real Madrid i Champions League. Da vant vi 4-0 på bortebane. Jeg er sikker på at Liverpool kommer til å løfte seg, det er Champions League og på Anfield, sier Møller.

Den spanske midtbanespilleren Isco vurderes som en mulig erstatter. Isco var blant de som kom på scoringslista i Real Madrids 5-0-seier mot Levante på lørdag. Han hadde også en målgivende pasning.

Gareth Bale vant forøvrig prisen som årets spiller i England i 2013, sesongen før han dro til Real Madrid. Han er en viktig spiller for Real Madrid, og har scoret 5 mål på 12 kamper totalt denne sesongen.